| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
galerians honda civic coupe Łódź | 2005-06-06 09:01:02 Cześć może znacie odp. na moje pytanie:honda civic coupe 1.5lsi 101KM 94r,faluje na wolnych obrotach 2 razy i dalej jest spokój póki znów sie nie przygazuję,jak spadnie do wolnych obrotów to znowu 2x zafaluje.Jak ruszam z 1 biegu to wszystko ok.jak zmieniam na 2 to się strasznie dławi i musze operować manetką gazu zeby ją uspokoic to samo z 2 na 3 prosze o odp. silnik po kapitalce silnik krokowy sprawdzony czujnik temp.powietrza wymieniony filtry nowe swiece nowe kopółka i palec nowe przewody wys nowe dodam że to się działo też przed remontem myslę ze to coś z elektroniką byłem na uniwersalnym komputerze wykazał całą listę błędów oraz to że czujnik powietrza (przy kolektorze) pokazywał -17stC po zresetowaniu i wymianie czujnika dalej pokazał całą listę błedów może ten gość ma kompa do dupy ale to nie jest odp.na moje zmartwienie najbardziej wkurza mnie to dławienie przy zmianie biegów bo czasami nie do sie jechać tak się dławi gg 1580656 lub galerians@tlen.pl Thx.
|
galerians honda civic coupe Łódź | 2005-06-06 19:05:36 juz znam odpowiedz potrzebne bylo wgranie nowego oprogramowania |