| « Poprzedni | Następny » |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . |
CzapCzap |
CzapCzap |
![]() |
scoodie Viki B CDX Lublin |
a ja 2280... będzie na pokera ![]() |
CzapCzap |
ALLka A4/Łoś Aleksandrów Łódzki |
a o dupie tez było ![]() |
ALLka A4/Łoś Aleksandrów Łódzki | co o dupie?? ![]() |
ALLka A4/Łoś Aleksandrów Łódzki |
CzapCzap |
Zalosne
Przychodzi facet do pracy. Morda sina, ryj rozkwaszony, ślepia fioletowe. Kumple pytają: - stary co ci się k**wa stało ? Pod tramwaj wpadłeś ? - eee, nieee, żona mnie tak uderzyła.... - żooonaa ? czym cię tak pizdnęła ? - eee, kurczakiem... - kuurczakiem ?! - tak, zamarzniętym kurczakiem... - człowieku, a za co cie tak walnęła tym kurczakiem ? - no bo wiecie... moja żonka to niezła laska. Jest zgrabna figurka, jędrna dupcia, nóżki długie więc wczoraj jak sie nachyliła do lodówki po tego j*b*****go kurczaka, to się tak fajnie wypięła. Spódniczka mini co ją na sobie miała tak fajnie jej się zsuneła do góry, że koronkowe stringi to całe jej było widać... i jak ona tak szukała tego kurczaka to ja juz nie mogłem wytrzymać i zacząłem ją bzykać od tyłu... no i właśnie wtedy pier***nęła mnie tym zamarzniętym kurczakiem... - eeeeeeee, no stary ! zaje***ście ! ale ta twoja żona to jakaś walnięta... ona nie lubi bzykania od tyłu - lubi i to bardzo.......ale nie w TESCO... |
ALLka A4/Łoś Aleksandrów Łódzki | nie znasz sie
wypas i tyle ![]() |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | no pojechali niezle na 4 głosiki troche wygladali jak z okna no ale wokalnie zajebinka ![]() |
|
CzapCzap | Niezly czad !!!! |
| « Poprzedni | Następny » | |