Cytat:
|
2006-09-19 23:02:42, lukasz131a pisze:
Witam! Jako nowy niebawem prześlę zdjęcia mojej fiorki, niestety teraz nie mam w formie elektr, ale nadrobię to . Mam autko od niedawna, chcę go zrobić na bóstwo, mam nadzieję, że w niedługim czasie osiągnę zamierzony efekt. Jest sfastygowany od spodu, ale mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się uniknąć błędów podczas odbudowy. Ktoś pytał mnie o kolor, odpowiadam, ciemna wiśnia na moim aucie jest oryginalna, nie znam nr lakieru. Bardzo proszę o wrzucenie mi informacji dotyczących dostępności części zamiennych. Teraz interesuje mnie blacharka, podłużnice, progi i ew. części podłogi. Poza tym takie rzeczy jak zawiasy drzwi, włączniki otwierania szyb, CZ nie są nigdzie dostępne, mam nadzieję, że znacie miejsca dostępności tych części i udostępnicie Liczęna Waszą pomoc, sam postaram się pomóc bazując na moim, niemałym doświadczeniu z tym autem. Dzięki za miłe przyjęcie, Pozdrawiam serdecznie, lukasz131a
|
|
Wytam
Jak potrzebujesz coś drobnego, to najpierw pisz do mnie priv-a, bo mam tego od ch*ja i trochę

zawiasy jakies też

I błagam chłopie, nie spi**dol tego wozu jakimkolwiek ,,tjuninkiem", nie usiłuj go przerabiac na abartha, ani nic podobnego

(jesli nie miałeś takich zamiarów, to z góry przeparaszam

)
TU masz troszkę cześci, jak cie nie odstraszaja ich ceny, to życze, żeby ci się to przydało

Resztę musisz niestety urzeźbić.
BTW Panowie, przylookałem, że w turcji kula się jeszcze dużo 131, więc powinno być i trochę częsci do nich, blacharki pewnie też. Może warto by było nawiazac kontakty handlowe z turcją?
[ wiadomość edytowana przez: Janisz1990 dnia 2006-09-20 14:36:46 ]