| Cytat: |
2006-03-16 21:12:31, looqasch pisze: |
Fajna fota, jak znajde to wkleje malca z grilem z mercedesa W123
Bystrzacy

| « Poprzedni | Następny » |
CzapCzap T E L E T U B I Ś |
Fajna fota, jak znajde to wkleje malca z grilem z mercedesa W123
Bystrzacy
![]() |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | dobry ten bączek przerobiony ma merola
a madzi bułeczki tez niczego sobie |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice |
wiem |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | |
sterciu T E L E T U B I Ś ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | hehe mini mercedes polskich realiów Mercedes auto dla przecietnego Kowalskiego ----------------- Wypożyczalnia kamperów Wrocław |
sterciu T E L E T U B I Ś ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | oj biedne te Carinki ale z tego co wiem i jak kiedys byłem na wyspach to tam tak z autami sie obchodzą , we francji jest podobnie ----------------- Wypożyczalnia kamperów Wrocław |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok |
bo to są brudasy |
sterciu T E L E T U B I Ś ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska |
we francji ogólnie nie dbają o auta , parkowanie swoja droga , ale bieganie w nocy po dachach aut to norma tam , poza wiekszymi miastami to zajezdzają auta na polach podobnie jak ta ciemna Cari co wstawiłes wygladają , byłem jakiś czas ze francji to widziałem co oni tam potrafia z samochodami robić , ze szok , to u nas ludzie bardzo ale to bzrdzo dbają o auta w porównaniu z tamtym swiatem ----------------- Wypożyczalnia kamperów Wrocław |
Dokladnie . A jesli chodzi o naprawy to totalna olewka, w warsztatach leja do kazdego wozu 15w 40 nawet do skrzyn biegow. Mechanicy wpieprzja sie w smarach do aut, ktore i tak sa niezle dowalone blotem i syfem . O zmianie rolek czy napinaczy mozna zapomniec, zmieniaja to wtedy jak peknie pasek rozrzadu o filtrze paliwa chyba tez nigdy nie slyszeli a szczegolnie o przeciwpylkowym. Pewnie w ASO jest inaczej , ale ja tam nie byl |
looqasch T E L E T U B I Ś .... |
|
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | tak je skaleczyć
|
sterciu T E L E T U B I Ś ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | dlatego we francji są tanie auta tak samo w Belgi ----------------- Wypożyczalnia kamperów Wrocław |
is155 TOYOTA DRIVER IS 200 Dziergowice | Dlatego u nas te autka przeżywają drugą młodość
(a przy takich jak my właścicielach salony sprzedaży padają ) |
sterciu T E L E T U B I Ś ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | hehe niech podniosą nam zarobki i opuszcza ceny nowych aut to bedziemy zmieniac tak jak na zachodzie auta , i kupowac za kazdym razem nowe ![]() ----------------- Wypożyczalnia kamperów Wrocław |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | Meega kierownica
a tutaj na allegro - poczytajcie opis.. jak to jest gdy trzeba pokręcić trochę kierownicą |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | Kierownica oczywiście nie łapie się w żadnych normach, jeśli chodzi o dopuszczenie do ruchu. Nie wolno używać jej na drogach publicznych.
|
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM |
looqasch T E L E T U B I Ś .... | Ciekaw jestem z jaką szybkością działa ten AIRBAG |
| « Poprzedni | Następny » | |