Ja bym to widział w ten sposób:
Kalendarz spiralowy 12 kart z nadrukiem jednostronnym (po jednej na miesiąc) + okładka lub ewentualnie 6 kart z nadrukiem dwustronnym + okładka (trochę niższa cena) .
Format A3 (297x420mm), B3 (330x480mm), A2 (420x594mm) lub B2 (480x680mm).
Nakład minimalny to niestety 100 sztuk, cena przy 6 kartowym A3 to niecałe 17 zeta.
Zresztą tutaj są wszystkie szczegóły co do cen:
Ceny kalendarzy spiralowanych
Projekt na szybko ode mnie, zdjęcia dobierane na pałę z tych co znalazłem na forum, logo klubowego na razie nie wrzuciłem bo nie mogłem znaleźć.:
może być też inna kolorystyka:
Zamiast tego czarnego logo na stronie tytułowej widziałbym takie samo ale oryginalne z czerwonym tłem i chromem ale nie mogłam znaleźć dobrego zdjęcia, no i gdzieś pod spodem lub z boku logo klubowe albo sama nazwa Lada Klub Polska. Karty z miesiącami - idealnie jakby zdjęcie zajmowało całe tło, a dni miesiąca były mniejsze gdzieś w rogu. Ja korzystałem z jakiegoś gotowego szablonu - zmiany i poukładanie wszystkiego zostawiam komuś kto dobrze ogarnia photoshopa i potrafi przygotować projekt graficzny w odpowiednim formacie, uwzględniając spady, linie cięcia itp. bo tego będzie od nas wymagała drukarnia.
Ewentualnie można zrobić kalendarz trójdzielny, nakład minimalny jest 50 sztuk, a cena spada do 12 zeta:
Ceny kalendarzy trójdzielnych