Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
remmig Luboń | 2016-06-05 14:44:14 Jak się obawiasz zawsze można poprosić o przegląd. |
vtec12 Kraków | 2016-06-10 20:06:51 nie warto ! mam niemiłe doświadczenie ...
wiecej kasy wlozysz w grata niż to warte dodam jeszcze ze lepiej kupic autko z saloniku |
Bielart_pl Wrocław | 2016-09-16 13:12:42 Zakup samochodu z autoskupu sam w sobie nie jest złym pomysłem, w końcu tam również możemy natrafić na ciekawe i zadbane egzemplarze, tylko musimy być naprawdę bardzo czujni podczas oględzin i najlepiej zabrać ze sobą fachowca który się na tym zna oraz wie na jakie elementy zwracać uwagę aby nie trafić na minę. |
SfinxTurbo_pl Iława | 2017-03-01 11:06:33 Wszędzie można znaleźć zadbany egzemplarz, ale niestety trzeba się trochę naszukać. Autoskupy i komisy cieszą się po prostu zła renomą i często zasłużenie, bo wciskają klientowi powypadkowy szrot. Na oględziny takiego auta koniecznie weź ze sobą miernik lakieru oraz zaufanego mechanika. |
kremek Volkswagen Golf Warszawa | 2017-03-13 13:58:28 Jeśli ktoś decyduje się na zakup używanego auta to faktycznie trzeba się czasami naszukać ![]() |
SfinxTurbo_pl Iława | 2017-03-31 09:34:49 Poniekąd tak, ale jestem zdania że generalnie warto bardzo uważać bo łatwo jest wydać gotówkę i kupić odpicowane auto, które potem okaże się tylko dodatkową skarbonką i ciężarem. Komisy to po prostu wiesze ryzyku kupna auto z cofanym przebiegiem oraz ukrytymi usterkami. |