| « Poprzedni | Następny » |
Mechanik123 Częstochowa | Dużo myjni już jest, większość świeci pustkami |
timson Kraków | NA myjni ręcznej w moim mieście do której ja jeżdżę ceny zaczynają się od 20 zł za mycie ręczne i to porządne. |
Sawyer Skoda Rapid Warszawa | Orientuje się ktoś tak mniej-więcej jakie koszty inwestycji pochłonęłaby taka myjnia? |
justyss633 Katowice | Ostatnio jak widziałam kolejkę na myjnię to pomyślałam o tym samym Ręczne myjnie wydają mi się świetnym pomysłem na biznes, tylko wiadomo- w zimę mniejsze zarobki będą. |
zawadd opole | myślę,że bardzo dobry pomysł, jeśli tylko wiesz jak pozyskać klientów |
Oles0 Chorzów | Bardzo dobry ![]() |
rokozet Rzeszów | Wszystko zależy od tego gdzie chciałbyś ulokować swoją myjnie, jeśli gdzieś nie opodal już taka istnieje będzie Ci ciężko pokonać konkurencję. |
Gekson Bytom | W mojej okolicy chyba ze 3/4 myjni się pozamykało. |
Maciejos93 Bydgoszcz | Kolega otworzył myjnię w centrum handlowym, pracuje tam od poniedziałku do niedzieli ale kasa się zgadza! Jeżeli ma się zapał i zna się troszkę na marketingu o czemu nie! |
Autopolisa Opel Astra Kraków | Lokalizacja i jeszcze raz lokalizacja. Przynajmniej na początek - bo później, jeżeli poziom usług odpowiedni i cena nie wystrasza - przyjdą za rekomendacją. |
bridgetteritchie Poznań | Myjnia samochodowa to moim zdaniem fajny pomysł na biznes. Trzeba mieć co prawda spory wkład finansowy na początek, ale po tem to właściwie dochód pasywny. |
agrimes Proszówki | Myślę, że jak najbardziej. |
Janexkow92 Poznań | Jak najbardziej |
| « Poprzedni | Następny » | |