| « Poprzedni | Następny » |
alfy Kraków | Wiedźmin, ale też GTA |
Madary Gdynia | Jeździłem jakiś czas truckiem i nigdy nie przyszłoby mi do głowy, aby po pracy też jeździć jeszcze w grze Czasem pogram w jakąś strzelankę np. Call of Duty lub Medal of Honor. |
tomulek60 opole | GTA najlepsza gra ever |
timson Kraków | zgadzam się z przedmówcą i jeszcze dorzuciłbym need for speed |
Mechanik123 Częstochowa | Wiedźmin najlepszy !! |
Michraz Gliwice | Oczywiście Wiedźmin ale również inne gry z gatunku RPG. Męczyłem ostatnio gry z serii Dark Souls. A dla pełnego relaksu Forza Horizon 3 |
dragos Kraków | Zgadzam się Wiedźmin najlepszy! |
timson Kraków | Wiedźmin to na pewno spory sukces finansowy. |
Sawyer Skoda Rapid Warszawa | Zdecydowanie Battlefield 3, tylko szkoda że graczy ciągle ubywa. Polecam również z klasyków Gothic 2 jeśli ktoś lubi te klimaty ![]() |
Krenzilos Poznan | Witam serdecznie, ja ostatnio cisnę w forze również. Ze starszych gier pamiętam Toca race driver, to była dopiero gierka :d Pamiętacie? |
omank opole | ja ostatnio często gram w Battlefield |
SKPZagiel Lublin | Od siebie polecam fajną platformówkę Ori and the blind forest Genialna oprawa audiowizualna, klimat oraz muzyka. |
zeberty opole | ja polecam mario, może stare ale jare |
rapruip Rzeszów | Ja lubię grać przez internet na kurniku - tam są fajni ludzie oraz fajne gry! |
lakers Warszawa | a ja polecam need for speed most wanted. Najlepsza z serii jest właśnie ta wersja, mega adrenalina i zabawa |
Zendikar Żywiec | Diablo II świetna gra, nie ma co - pomimo latek na karku wciąż cieszy i to nawet bardziej niż jej młodsza siostra Przy tylu klasach i kombinacjach nie ma mowy o nudzie ![]() |
sport_mari Września | Diablo III, Gta V, Skyrim! Moje ulubione |
| « Poprzedni | Następny » | |