| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Race_D FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-12-14 15:23:59 Hmmm, ciężko było znaleźć impreze spóźnionemu - zwiedziłem cały Myślęcinek i wyjeżdżając widziałem tylko "opuszczonego" srebrnego Kadeta z przyciemnonymi światłami na parkingu przy zajezdni - to był ktoś z Was? |
kaovietz PF 125p 2.0 KOMBI Bristol UK | 2003-12-14 15:51:19 Wielkie dzięki dla kolegów z OKP za dzisiejszy spocik.Bez Was byłoby smutno,albowiem nasi dzisiaj lekko "dali ciała"i pojawili się w bardzo skromnym składzie |
JuIcE Opel Kadett 1.6i Bydgoszcz | 2003-12-14 20:29:50 No to protokół:
1. Dziś (14.12 AD2003) spot odbył się. 2. Frequencja przerosła wszelkie oczekiwania - zakładaliśmy obecność 4 biednych opelków przy całej masie FSO, a wyńszło na abarot - FSO z lekka nie dopisało, a naszych było więcej niż zapowiedziane. 3. Podjęto uchwały: - robimy ulotki i przystępujemy do ich kolportażu, - robimy flagie i jakieś bardziej widoczne emblematy (cóś na kształt 3miejskich na tylnej szybie, może nieco bardziej gustowne
- next spot prawdopodobnie między śniętami a nowym jorkiem, w najgorszym wypadku po NY. - BENDZIEM ROŚLI W SIŁĘ. Protokolant JUICE Żeby nie być gołosłownym, kilka fotek:
|
wojciechb Forumowicz opel vectra Bydgoszcz | 2003-12-14 21:41:19 szkoda ze w pierwszym lokalnym spocie (kuj-pom.) zabrakło ludzi z innych miast niż tylko z Bydgoszczy a Toruń taki silny ośrodek i wcale nie mają daleko.
I z innej beczki pyt. do Juice: chodzi o klip i fotki z jarosławca bo Nasi nowi koledzy z Bydzi chcieli by zobaczyć a nie już w postach relacji z jarosławca albo ja nie moge znależdź. pozdr |
JuIcE Opel Kadett 1.6i Bydgoszcz | 2003-12-14 21:55:07 okki
klip z jarosławca zapodaję tu: JAROSLAWIEC fotek mam część, jutro spróbuję je gdzieś wstawić, ale dziś już idę spatku zara... |
wojciechb Forumowicz opel vectra Bydgoszcz | 2003-12-14 22:01:29 uzupełniając relację Juice-a, który nas opóścił z powodów rodzinnych dodam jeszcze z myślęcinka pojechaliśmy na plac w lesie żeby pomielić a tam pewna rodzina bardzo zaszokowana naszym zachowaniem i kobieta która drżącym głosem zapytała czy mągą stąd bezpiecznie odjechać. Oczywiści nie obeszło się bez przygod. Kiedy tak pozowaliśmy do zdjęcia zostawiłem auto na światłach i wyładowałem akumulator. dzięki chłopakom z FSO którzy mnie pchneli mogłem dalej uczestniczyć w spotkaniu co jest uwidocznione na zdjęciu którymi dysponuję dzięki uprzejmości kolegów z FSO. Juice podaj mi e-maila to ci je wyślę bo nie wiem jak je tu umieścić.
pozdr. |
JuIcE Opel Kadett 1.6i Bydgoszcz | 2003-12-14 22:17:45 i na specjalną prośbę pana przy stoliku nr 12 - WOJCIECHA B. - klip z ATS TORUŃ mixed by GSI (chiba) - ATS |
JuIcE Opel Kadett 1.6i Bydgoszcz | 2003-12-14 22:27:43 i jeszcze fotki made by friend z FSO
![]() |
kobartek Omega A 2,6i Caravan bydgoszcz | 2003-12-15 11:36:05 Wyslalem juz posta ale gdzies wcielo wiec jeszcze raz:
Dzieki wszystkim za to spotkanie o niespodziewanie wysokiej frekwencji. Foty rowniez extra. Mam nadzieje zabawic na nastepnym spocie dluzej, niestety tym razem antybiotyk i przepisane lozeczko wymusily szybszy odwrot. pzdr. |
Miki-Lee Senator A2 & Omega B ... Bydgoszcz | 2003-12-15 14:53:26 Witojcie!
Ja również dziękuje za dobrą zabawę. Pozdrawiam, Nara |
wojciechb Forumowicz opel vectra Bydgoszcz | 2003-12-17 08:08:32 no to jak tam Panowie kiedy następny spot w Kuj.Pom. może tym razem zawita ktoś z poza Bydgoszczy (myślę o OKP).
pozdr. |
kobartek Omega A 2,6i Caravan bydgoszcz | 2003-12-19 21:27:42 Podnosze reke w gore na znak poparcia |
JuIcE Opel Kadett 1.6i Bydgoszcz | 2003-12-19 22:41:47 Jak na moje - też dopiero po niu jorku. Mam trochę zajęć między śniętami i ny. Na spokojnie też chcę przygotować ulotki (odpowiednie ich ilości)...
Wojtek, ty masz to logo 3miejskie w jakimś sensownym formacie? Podeślij mi, jeśli tak. Przygotuję je do flagi i ewentualnie do emblematów na tylnych szybkach. Pozdro, Juice |
wojciechb Forumowicz opel vectra Bydgoszcz | 2003-12-21 22:24:59 witam ziomali z kuj-pom. Rozmawiałem z tym gościem od naklejek na szybe mówił że 40 zł chce za sztuke czy drogo czy tanio to nie wiem bo się nie znam. Druga sprawa tego pliku z wzorem nie moge znalżdz miałem go kiedyś ale padl twardy i dupa jeszcze go poszukam moze gdzies w archiwum. Tak czy inaczej wszystkiego dobrego na swieta wam zycze i do zobaczyska na kolejny spocie regionalnym. |
guit_slawek Astra F Janikowo | 2003-12-30 11:49:31 Piszcie kiedy są spotkania, może się zjawie. Mieszkam 50 km od Bydzi. |
kobartek Omega A 2,6i Caravan bydgoszcz | 2003-12-30 23:49:14 Koledzy i Żanki,
przez naszego szczecinskiego Brata (dane poufne bo nie wiem czy w czasach antypirackiej nagonki moge go tu zidentyfikowac pzdr. |
Quattro Forumowicz Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2004-01-10 16:55:33 To kiedy next spot??? |
kobartek Omega A 2,6i Caravan bydgoszcz | 2004-01-10 22:25:22 Panowie, gdzie w Bydzi mozna autkiem dac ostro nura w sniegu? Bylem na parkingu kolo Luczniczki. Troche malo miejsca ale same baczki mozna pokrecic. Wieczorami zazwyczaj jest pusto. Wyslizgane na szklanke, widac sporo wiary tam kreci.
pzdr. |
JuIcE Opel Kadett 1.6i Bydgoszcz | 2004-01-10 23:47:03 co do miejsca do popełniania samobójstw - nie wiem, z Elbląga jestem... co do next spot - proponuję za tydzień w niedzielę lub sobotę - spotkanie raczej robocze, będę miał przygotowane materiały propagandowe i takie tam... jakieś propozycje co do konkretniejszych terminów? miejsce - nie wiemy jaka pogoda, więc może tesco na dole pozdro, juice |