Ja także chcę dołączyć do antyreklamy dla Auto-Pol-Serwis - autoryzowanego serwisu Opla przy ulicy Mangalia w Warszawie :(
Mój samochodzik jest nowy, ale miałem już z nimi kilka niemiłych przejść:
1. źle wyważone koła przednie po odbiorze z salonu - nie umieli im poradzić (zwykłe wyważenie!!!) musiałem pojechać do zwykłego wulkanizatora i zapłacić mimo gwarancji!
2.Kiedyś jechałem przez Polskę i kamień rozbił mi szybę przednią - pojechałem na wymianę - krzywo przykleili szybę i połamali plastiki ozdobne przy szybie (robili jeszcze raz w ramach reklamacji) Gdyby tego było mało - poluzowali uszczelkę skrzynki z wyjściem przewodów pod maskę silnika i po każdym deszczu - miałem potop w samochodzie (awarię usunął opel Nivette)
3.Gdy wymieniałem u nich olej dałem im 4 bańki syntetyka (4l) Do mojego silnika - wchodzi na maksa (z filtrem) 3,5 litra. Przy oddawaniu samochodu, zażyczyłem sobie zwrotu baniaków. Mechanioroddając cztery powiedział, że bardzo się starał, ale wszystko nie weszło!!! Bardzo mnie to zaniepokoiło. Przyjechałem do domu - i na bagnecie było grubo ponad maksimum!!! Musiałem strzykawką i rurką ściągać nadmiar - bylo za dużo o 0,8 litra!!!!
ODRADZAM ASO PRZY ULICY MANGALIA W WARSZAWIE !
pozdrawiam

ewald