pozatym nie ma ritma w blotku.. zoom nie wstawil fotek
Pozdrawiam
| « Poprzedni | Następny » |
DeArc (S) Moderator Ritmo 75 CL ie Świebodzin | Może to logo do sekcji download w corelu..?? w koncu na tym pracuja agencje reklamowe a tam jest szansa to wydrukowac.
pozatym nie ma ritma w blotku.. zoom nie wstawil fotek Pozdrawiam |
zoom Moderator zoom zoom |
Niestety niektore fotki musialem usunac na prosbe kolegi z malucha, ale reszta zostala [ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2004-02-06 09:27:14 ] |
igor002 Moderator VW Golf 1.6CL 1990 - ... Kraków | Zoom, jak możesz to na mailami wyślij , jak bedziesz miał czas, to logho w corelu, tak jak dearc mówi, wrzucedo download |
zoom Moderator zoom zoom | Gdy juz wybierzemy logo na ktore kazdy sie zgodzi, to pojade do studia reklamy i zamowie odpowiednia ilosc dobrze wykonanych naklejek i mozna je porozsylac poczta |
zoom Moderator zoom zoom | Gdy juz wybierzemy logo na ktore kazdy sie zgodzi, to pojade do studia reklamy i zamowie odpowiednia ilosc dobrze wykonanych naklejek i mozna je porozsylac poczta |
igor002 Moderator VW Golf 1.6CL 1990 - ... Kraków | Tylko najpierw sie trzeba dowiedzieć ile ta zabawa kosztuje |
Torell007 Klubowicz Kiedyś Fiat Ritmo 13 ... 3miasto | Witam,
Z tym logiem bardzo fajny pomysł ! ! ! Ale ja bym proponował walnąć je na tylną szybe, a konkretnie na sama góre. Ale to taka moja sugestia |
ritm0 Klubowicz Fiat Ritmo 75CL Zgierz | No właśnie - zeby tylko sie Rysie nie psuły |
zoom Moderator zoom zoom | I tak nie zapomnimy o stronce ktora przyczynila sie do tego wszystkiego (mowie o www.ritmo.prv.pl)
Wielkie pozdro dla Miłosza. |
igor002 Moderator VW Golf 1.6CL 1990 - ... Kraków | A może na szybe tylną w prawy dolny róg? |
igor002 Moderator VW Golf 1.6CL 1990 - ... Kraków | Ja też tak myśle! Miłosza stronka nas na samym początku zjednoczyła, no bo gdzie mieliśmy pujść jak nie na stronke o Ritmo.
Wielkie pozdrowienia dla Miłosza, chyba w imieniu całgo klubu. Co do tych materiałów co dostałem postaram sie jak najszybciej wrzucić na stronke ale wczoraj i zreszta dzis też mam troche roboty, poleże po Ryśkiem no i jakis podjazd koło domu musze wykąbinować Pozdrawiam Ryśkolotów |
Torell007 Klubowicz Kiedyś Fiat Ritmo 13 ... 3miasto | Oh yeah
RITMO MANIACY ŁĄCZCIE SIE ! ! ! A DLA MIŁOSZA WIELKIE POZDRO !!! |
igor002 Moderator VW Golf 1.6CL 1990 - ... Kraków | Troszke pozmieniałem, min Nazwe klubu, Regatowcy zapraszamy Pozdrawiam wszystkich |
DeArc (S) Moderator Ritmo 75 CL ie Świebodzin | tak jeszcze o tym myslalem.. gdzie..
i wydumalem.. szyby.. w koncu sa z kazdej strony.. i logo mozna umiescic zprzodu.. po prawej stronie u gory.. z tylu gdziekolwiek.. i na tylnych trojkatach w drzwiach.. w koncu mam 5 drzwiowke |
igor002 Moderator VW Golf 1.6CL 1990 - ... Kraków | Tylko nie zaklejmy całego samochodu, bo mozemy osiagnąć odwrotny efekt. |
DeArc (S) Moderator Ritmo 75 CL ie Świebodzin | hehe.. tak se mysle moze by tego czata jakos uzywac?? np. powiedzmy o 22 albo propozycje innych godzin.. |
igor002 Moderator VW Golf 1.6CL 1990 - ... Kraków | Jestem za, np codziennie o 22, ten kto jest na kompie niech zagląda. A taki stały dzień na czat to np niedziela, albo sob, tak raz w tyg zeby wszyscy sie zmówili ze ciagle bedą. Wiadomo czasem ktoś niemoże ale itak pare os by było.
To jak? |
![]() jankees Klubowicz bmw kiedyś rychu 1.1 ... zgierz | ja też jestem za tylko po co 22 nie lepiej 21 , a sobota albo niedziela co tydzień to jest oki |
DeArc (S) Moderator Ritmo 75 CL ie Świebodzin | no z to 22 to tylko propozycje wysunolem |
| « Poprzedni | Następny » | |