| « Poprzedni | Nastpny » |
Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Grna/Krakw |
amelkaem HF MEMBER Lantra Wocawek | "Z DEDYKACJ DLA WSZYSTKICH PRACUJCYCH CIʯKO....."
Bajka z moraem! Pewnego dnia bardzo zapracowana sowa postanowia nic nie robi zarwno cae noce jak i dnie. Bya po prostu przepracowana. Pomylaa sobie, e bdzie si opierdala. Siada zatem zmczona na gazi drzewa, jedno skrzydo zaoya sobie za gow i odpoczywa wymachujc jedn nk. Nagle biegnie sobie cieyn zajc: * Co robisz sowa? * Nic. Opierdalam si. * A to tak mona? * A nie wida? * To ja te bd si opierdala! Pooy si zajczek pod drzewem. Podoy sobie jedn apk pod gow i wymachuje nk. Przebiega drugi zajc: * Co robisz zajc? * Opierdalam si. * A to tak mona? * A nie wida? * No widz, widz! To ja te bd si opierdala! Pooy si zajczek koo pierwszego zajczka. Leniuchuje. Podoy sobie jedn apk pod gow i macha nk w powietrzu. Nagle zza drzewa wychodzi wilk. Zjad jednego zajca, zjad drugiego zajca, obliza si. Spojrza do gry i pyta sow. * Hej sowa, Co robisz? * Opierdalam si! * A te dwa zajce te si opierdalay? * Tak. A jake. Wilk chwile pomyla i do sowy: * No widzisz sowa tylko Ci u gry mog si opierdala!" |
Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Grna/Krakw | Przychodzi gral do lekarza.
Lekarz: Co Panu dolega? Gral: bo... eee... Somsiadka mowi ze mo zy mna dziecko.... A jo zek nigdy z niom... Lekarz: Ale to nie ma problemu, nic si nie dzieje, ale musi Pan odda nasienie. Prosz tutaj soiczek, i tam za parawan niech sobie Pan wjedzie. mija 15 min grala nie ma przez kolejne 15 min sycha takie straszliwe jki: ah oh uh, wycie, stkanie... kolejne 15 min znow stekania wycia, szybki oddech.... po 45 min wychodzi i mowi do lekarza: Prbuje praw rka, prbuje lew rk, w kocu zek zabra szmatko i znw praw, nastpnie lew rk i za cholere tego sloika nie dom rady otworzy. |
amelkaem HF MEMBER Lantra Wocawek | Witek,ty winuszku |
nekross HF MEMBER hyundai atos 1.0 mx chorzw | http://youtube.com/watch?v=GDfDYBztA9Q szkoda ze nie ma hyundai voice [ wiadomo edytowana przez: nekross dnia 2007-10-07 01:33:12 ] |
mihu24 HF MEMBER Lantra Pszczyna/Owicim | Jak si nazywa modziewka Samoobrony?
Botwinka! |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Wocawek | Nigdy nie rozumialem, dlaczego potrzeby seksualne mezczyzn tak bardzo odbiegaja od potrzeb seksualnych kobiet. Wszystkie te gadki o Marsie i Wenus... Nigdy rowniez nie rozumialem, dlaczego tylko mezczyzni sa w stanie myslec racjonalnie... W zeszlym tygodniu poszedlem z moja zona do lozka. Zaczelismy sie pod
koldra glaskac i dotykac. Bylem juz goracy jak cholera i myslalem, ze ona rowniez poniewaz to, co robilismy mialo jednoznacznie podloze seksualne. W tym momencie rzekla do mnie:- Posluchaj, nie mam teraz ochoty sie kochac, chce tylko, zebys wzial mnie w ramiona, dobrze?Odpowiedzialem:- Coooooooooo????????? W odpowiedzi uslyszalem, no jak sadzicie, co? To przeciez jasne:- Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z emocjonalnych potrzeb obiet! W koncu zrezygnowalem i skapitulowalem. Nie mialem tej nocy seksu i tak zasnalem... Nastepnego dnia poszedlem z zona do Centrum Handlowego na zakupy. Patrzylem na Nia, gdy przymierzala 3 piekne, ale bardzo drogie sukienki. Poniewaz nie mogla sie zdecydowac, powiedzialem Jej, zeby wziela wszystkie trzy. Nie wierzyla wlasnym uszom i zmotywowane przez moje pelne wyrozumialosci slowa, stwierdzila, ze do nowych sukienek potrzebuje przeciez nowe buty, zreszta te, ktore na wystawie znaczone byly cena 600 zl. Na to rzeklem, ze, oczywiscie, ma racje. Nastepnie przechodzilismy obok stoiska z bizuteria. Zona podeszla do wystawy i wrocila z diamentowa kolia. Gdybyscie mogli Ja widziec!!! Byla wniebowzieta! Prawdopodobnie myslala, ze nagle zwariowalem, ale to bylo Jej w gruncie rzeczy obojetne. Sadze, ze zniszczylem wszelkie schematy myslenia filozoficznego na ktorych sie do tej pory opierala, gdy po raz kolejny powiedzialem "tak" i dodalem "piekna kolia"... Teraz byla wrecz seksualnie podniecona. Ludzie!!! Jej twarz wyrazala tyle uczuc, usielibyscie to widziec! W tym momencie powiedziala ze swoim najpiekniejszym usmiechem: - Chodz, pojdziemy do kasy zaplacic. Trudno mi bylo nie wybuchnac smiechem, gdy Jej odpowiedzialem: - Nie, kochanie, nie mam teraz ochoty tego wszystkiego kupowac... Jej twarz zbladla jak sciana, a jeszcze bardziej, gdy dodalem: - Mam tylko ochote na to, zebys mnie wziela w ramiona. Gdy z wscieklosci i nienawisci juz prawie pekala, wbilem ostatni gwozdz: -Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z finansowych mozliwosci mezczyzn. Sadze, ze nie bede mial seksu do EURO 2012 ... ))))))))))))) |
mihu24 HF MEMBER Lantra Pszczyna/Owicim | To kup ju bilety
Cikie ycie faceta
Cerveza |
Brt85 HF MEMBER Warszawa-Zachd | Czyby nowy model Hyundai'a?
http://www.autokrata.pl/lod/2108/nie_dla_snobow/ |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Wocawek | Plaa nudystw!
Podchodzi mczyzna do kobiety i ,wi: Pani mi si naprawd bardzo podoba
Przecie widz ..... ![]() |
amelkaem HF MEMBER Lantra Wocawek | Bardzo dziwne i smieszne ogloszenia parafialne:
1. Caa wsplnota dzikuje chrowi modzieowemu, ktry na okres wakacji zaprzesta swojej dziaalnoci. 2. Za tydzie Wielkanoc. Bardzo prosz wszystkie panie skada jajka w przedsionku. 3. W kad rod spotykaj si mode mamy. Na te panie, ktre pragn do nich doczy, czekamy w zakrystii w czwartki wieczorem. 4. Pan Kowalski zosta wybrany na urzd kustosza naszego kocioa i zaakceptowa ten wybr. Nie moglimy znale nikogo lepszego. 5. W niedziele ksidz rektor przewodniczy swej poegnalnej mszy. Chr odpiewa hymn klaskajmy wszyscy w donie. 6. Na wsplnej wieczerzy byo jak w niebie - brakowao wielu z tych, ktrych si spodziewalimy. 7. Z tablicy ogosze. Dzisiejszy temat: Czy wiesz jak jest w piekle? Przyjd i posuchaj naszego organisty. 8. Po poudniu w pnocnym i poudniowym kocu kocioa odbd si chrzty. Dzieci bd chrzczone z obu stron. 9. W czwartek o 16.00 wsplne lody. Panie dajce mleko prosimy przyj wczeniej. 10. W rod spotkanie eskiego krgu literackiego. Pani Kowalska zapiewa Po mnie do eczka razem z wikarym. 11. W podziemiu panie zrzuciy wszelkiego rodzaju ubrania. Mona je oglda w kady pitek po poudniu. |
YAROROT HF MEMBER Hyundai i30/Ford Fus ... Katowice |
gunia HF MEMBER accent Suwaki |
Kotek czuje si jak ryba w wodzie
ona wraca do domu i w progu informuje ma: -Samochd si zepsu -Co si stao? -wiece zamoky -Akurat! Przecie ty nawet nie wiesz co to s wiece. A gdzie jest samochd? -W rzece. |
Radisadebe HF MEMBER Hyundai Accent Szczecin | Pewnego razu koles z ekip poszli sobie zajara. a ze wzieli niez ilosc zielska to pikny trip sie wszystkim zrobi. w pewnym momencie koles wsta od qmpli i stwierdzil ze idzie do panny. jak pomysla - tak zrobi... panna otwiera mu drzwi... wszystko spoko... caus buzi teges..... powiedziala mu zeby poczeka 15 min bo wlasnie idzie pod prysznic.
koles usiad... siedzi czeka, ale nagle zaczeo mu sie chciec srac... azienka zajeta... rozglda sie po pokoju.- zobaczy tej panny kundla . chwilke pokalkulowa wszystko w swojej gwce i stweirdzil ze sie szybko zesra i zwali na psa jak pomyla tak zrobi.. panna wychodzi z wanny... czuje ze co mierdzi i taka rozmowa: Panna: "co tu sie stalo?!" Chopak: "pies Ci sie zesra" Panna: "Pluszowy K$%^a??????!!!!!!!" |
bartoszpe HF MEMBER Hyundai Lantra 1.5 W ... wocawek/ek |
Radisadebe HF MEMBER Hyundai Accent Szczecin | Zajczek do misia
- Jak bdziemy pi to mnie nie pobijesz ? -Dobra - mwi misio Rano zajczek budzi sie pobity i pyta si misia -Dlaczego mnie pobie skoro obiecae? Mi na to - Jak si upie i zacze mnie wyzywa od debili i pedaw nawet okiem nie mrugnem, jak zacze wyzywa moj matke wypiem kolejn setke,jak w....... moj one wypiem jeszcze dwie setki, ale jak nasrae mi do ka powtykae w gwno kredki i powiedziae e dzi pimy z jeem to co we mnie pko! |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Czstochowa |
accent1 HF MEMBER Hyundai accent Legnica, Lubin | Widze oni te podali link do nas z forum Hehe teraz to si wzajemnie pooczernialimy. |
| « Poprzedni | Nastpny » | |