Zgadza sie, czasem są takie przewały.
Często mam też tak, że daje "pokaż ostatnią wypowiedź" czy jak to sie tam nazywa i wyświetla watek bez jakiejkolwiek wypowiedzi, trzeba cofnac o jedną stronę i jest ok...
| « Poprzedni | Następny » |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | Nieraz mialem takie jaja |
looqasch T E L E T U B I Ś .... | jo tyż |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | Obiecane fotki z ostatniego wypadu Golfina
Toya
Owce lubia samochody , troche niebezpieczne hobby
Tojota
oo znowu
Pozdro |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | Ponownie bardzo udana seria!
Super zdjęcia CzapCzap, takie wiesz... kojące serducho |
is155 TOYOTA DRIVER IS 200 Dziergowice | Zdjęcia fajowe,widoczki również,chociaż wszyscy jadą nie tym pasem co trzeba,prawie jak samobuje jeden uparty europejczyk i nasi laweciarze juz rączki zacierają |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | fajna ta irlandia aż się piosenka gdzieś tam mi się snuje
fajna galeria (jaki masz aparat??) |
CzapCzap T E L E T U B I Ś |
Piosenke znam , Irlandia moze i fajna, ale dopiero tam zaczyna doceniac sie swoje (polskie) , w Tatrach o wiele ladniej
Aparat mam Kodak CX7530 / 5.0MP |
looqasch T E L E T U B I Ś .... | Superrrrr widoczki lubię coś takiego. I ta przejażdżka na promie
|
Dobrze ze nie poszedl na dno , jak zobaczylem ta cysterne i dwa autokary wiezdzajace na poklad to sie troche przerazilem , naszczescie rejs byl krotki, raptem 20 minut |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | Fotki superanckie ![]() ![]() ![]() |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | calkiem nieźle wygląda
oczywiście to jest VT ?? |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | Tak VT, troche nie starannie drzwi usunal , nad tylnym kolem to dobrze widac |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | i wszystko jasne
. . . . . . . |
piotr0437 TOYOTA DRIVER Corolla E11 Liftback Warszawa |
Przy dobrym basie klapa sama sie otwiera |
Grzesiek TOYOTA FRIEND Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | kurza twarz,jak mozna do takiego stanu doprowadzić samochód
2 lata nie sprzątac?jak ja raz w tygodniu nie odkurzę, to zaczynam patrzeć krzywo,ale żeby dwa lata ????? |
| « Poprzedni | Następny » | |