Co do Autokapitol hmm różnie bywa, moze ktoś kupił autko które mu się psuje i teraz próbuje się odegrać na tej firmie hmm a może to prawda. Mam zaprzyjaźniony komis który ma ok 200aut na placu, więc dosyć spory, no i plotek na temat niego oraz jego właściciela znam tyle że książkę bym napisał. Baardzo często zdaża sie że ludzie kupują tam złomy a potem nażekają że komis im takie wepchnoł, inna bajka to znów babie spieszyło się pilnie z kasą no to szef powiedział że od ręki to moze jej dać 10 tyś ale przyjdzie podpisać umowe jak autko się sprzeda, no i po tygodniu tak się stało tylko że autko posżło za 17 i jak baba zobaczyło to na umowie to potem zaczeła rozpowiadać że oszukał ją na 7 tyś a to przecież gówno prawda bo sama mogła wstawić normalnie autko do komisu za 17 i czekać na klienta ale się jej spieszyło i zgodziła się na kwotę którą jej zaoferowano, przecież wiadomo że nikt z łaski nie wypłaca takiej kasy tylko musi na tym zarobić, no ale niektórzy nie potrafią tego zrozumieć.
Ja bym wybrał kilka ciekawych ogłoszeń z np mobile.de i pojechal do niemiec oglądać, myślę że nie wrócisz z pustymi rękami. Ja jak kupowałem E38 to byłem właściwie w 2ch miejscach, tylko że w jednym były dwie, jedna mi stanem nie odpowiadała a 2ga ceną, no i pojechalem 300km dalej i u polsko-iraccko-niemieckiego turka kupiłem zajebistą 740, chyba niektórzy co je widzieli na zlocie mogą to potwierdzić.
Kolejna sprawa to zakup 327 hmm niektórzy chwalą aa hmm wad nie znam

Jedyna to żadko spotykane i może być problem z częściami do samego silnika. Ja bym osobiście wolał 325 albo wogóle 535

A tak na marginesie jakbyś chciał to mam 730 E32 z 91/92 tanio

do sprzedania ale więcej na prv. Wszystko po legalu no i możesz sobie pojeździć przed zakupem

- zapraszam