Auto-Pol-Service S.A
ul.Mangalia 2
Wyobraźcie sobie sytuację..
Miałem problemy z rozruchem auta.. Omega A.. automatyczna skrzynia biegów..
Po przekręceniu kluczyka w stacyjce brak reakcji.. rozrusznik nie kręcił?!?
Przyjechałem do warsztatu samochód został przyjęty do diagnozy.. Czekałem ponad 1.30 żeby dowiedzieć się że auto nie zostanie zdiagnozowane bo niestety ale komputer używany do diagnozy silnika miesiąc wcześniej zepsuł się i jeszcze nie wrócił z Niemiec.. Jedyne co było plusem tej wizyty to darmowa myjnia

ale straconych trzech godzin i paliwa.. nikt mi nie wróci.. (okazało się że zużyciu uległ elektroniczny czujnik położenia wybieraka.. komputer by tego nie wychwycił.. dowiedziałem się tego przez telefon umawiając się na wizytę w innym Warszawskim servisie Opla)
To nie koniec..
Zamówiłem sobie w ich sklepie cięgno do sterowania „ciepło-zimno”.. Okazało się ze w Polsce tego cięgna nie ma, ale sprowadzą je dla mnie z Niemiec bez dodatkowych kosztów bo drobny przedmiot i jak twierdzili przy okazji dorzucą go do innego zlecenia.. Cięgno miało kosztować 46pln więc zapłaciłem z góry i tak czekałem ponad cztery miesiące na jakiś odzew w tej sprawie.. Ponieważ zbliżała się zima zdzwoniłem, sam i trzy dni po „przemiłej” rozmowie z kierownikiem sklepu cięgno przyjechało.. Kiedy je odbierałem okazało się jednak że muszę jeszcze dopłacić 80pln tytułem kosztów transportu!???!
Nie dopłaciłem im.. Po prostu zabrałem moje cięgno i wyszedłem ze sklepu..
Odradzam wizytę w tym „srervisie”!!!
Banda amatorów.. wolno i krótko myślących partaczy a do tego wspaniały system komputerowy w kasie.. dzięki czemu czeka się kilka minut aby kupić np uszczelkę za 5pln
Bardzo miła pani.. dwa razy liczy na kalkulatorze to co komputer już za nia policzył na paragonie.. do tego wypisuje na komputerze jakieś dodatkowe druki.. coś stempluje.. klei.. potem zszywa.. podpisuje coś przez kalkę.. i tak za każdym razem!!!!
Czy to jest średniowiecze????
Pozdrawiam wszystkich..