| « Poprzedni | Następny » |
Corsav1 Warszawa | Kamerka samochodowa to świetne zabezpieczenie na idiotów na drogach, którym czasem warto utrzeć nosa, polecam. Przydała się nie raz. |
dudek_ Warszawa | Mam zamiar się właśnie zaopatrzyć w taką kamerkę, czym kierować sie podczas wyboru? |
maciekx Zielona Góra | My już swoje pojazdy zaopatrzyliśmy w takie cuda. |
Natinka [email protected] | Przede wszystkim nie patrz na cenę! Dobra kamerka to dobra jakość nagrywania zarówno w dzień i w nocy, obsługa kart dużej pojemności a także czujniki wstrząsu. |
Unlegal Tarnowskie Góry | Natinka a nie na odwrót? Najpierw jakość nagrywania a potem cena? |
Bracks_pl Warszawa | Cena wcale nie wyznacza jakości danej kamerki,więc w pierwszej kolejności faktycznie lepiej skupić się na obrazie i jego jakości niż patrzeć na firmę lub cenę,to zasadnicza różnica.
|
Natinka [email protected] | Wolę wydać więcej za produkt renomowanej marki niż coś co dobrze nagrywa ale padnie po półroczu. |
justynaharas Honda sivic [email protected] | kamera w samochodzie jest dobrym pomyslem, nawet w razie jakiejkolwiek kolizji czy wypadku jestem zza kamerkami autach ![]() [ wiadomość edytowana przez: Biały dnia 2015-10-02 11:25:31 ] |
connor Bydgoszcz | Kupiłem po pewnej nieprzyjemniej przygodzie na drodze. Teraz przynajmniej mam spokój, że nie będzie problemów z dokumentacją jak coś się stanie. |
Hozor Kielce | Też ostatnio kupiłem i jestem bardzo zadowolony, świetna jakość!
[ wiadomość edytowana przez: Biały dnia 2016-01-09 11:22:11 ] |
KasiaMikina Lodz/Berlin | A czy w razie wypadku film z kamerki może być dowodem w sprawie? |
Dilstor Kraków | Jeżeli chcecie kupić porządną kamerkę do samochodu to polecam model NOUS NF6 naprawdę rewelacyjna kamerka i jakoś nagrań żyleta. |
oloo90 Łódź | Witam, ja mam i polecam Wideorejestrator DOD LS300W ![]() |
Karol73 Pabianice | Hej a może ktoś zna kamerę, która automatycznie po Wifi z telefonem łączy się i wysyła obraz "live".
Potrzebuję takiej do pokazywania na żywo relacji z wyścigów kartingowych. |
MarekWawa Warszawa | Kamerka samochodowa jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Ze względu na czujnik ruchu pokazujący z którj strony nastąpiło uderzenie, z tyłu gdy ciężko to udowodnić on to zarejestruje.
|
AdamskiJan Gdańsk | Uważam, że kamerka samochodowa to naprawdę przydatna rzecz, w każdym aucie powinna się znajdować. |
| « Poprzedni | Następny » | |