Cytat:
|
2015-12-29 10:05:24, KubaKubacki pisze:
rozumiem, że przespałem zapisy jak by jednak się okazało, że jest jeden górką to się zgłaszam
|
|
Niestety tak

Będę miał na uwadze Twoją chęć nabycia kalendarza, ale gdyby nie wystarczyło, to można dodrukować.
Dziś byłem u Karola w firmie, chwilę pogadaliśmy sobie no i co najważniejsze to kalendarze już odebrałem
Wyszły według mnie bardzo dobrze, lecz jedno zdjęcie z bliska ma trochę gorszą jakość, ale z odległości około 1m już nie widać różnicy
Teraz oficjalnie przyjmuję przelewy i od razu po pojawieniu się kasy na koncie wysyłam zamówioną liczbę kalendarzy.
Dla przypomnienia koszt kalendarza, to 30zł, koperta 3zł i wysyłka 11zł, czyli razem 44zł przy jednym kalendarzu.
Jeśli ktoś zamawiał kilka kalendarzy i będą one wszystkie wysłane pod jeden adres, to proszę do sumy ceny kalendarzy doliczyć 14zł, czyli cenę koperty i wysyłki.
Jak będą jakieś niejasności, to proszę dzwonić 781461039 lub pisać na priv postaram się wszystko wyjaśnić.
Pieniądze proszę wpłacać na moje konto:
54 9291 0001 0057 9245 3000 0010
Porczyk Marek
ul. Chrusty 60, 96-200 Rawa Mazowiecka
W tytule przelewu proszę podać jedynie swój nick z forum.
Po dokonaniu przelewu proszę o napisanie mi wiadomości na priv odnośnie do adresu wysyłki kalendarzy.