| « Poprzedni | Następny » |
profil-usunięty | Najlepsze będzie jak ten skośnooki sypnie mu w oczy proszkiem |
sterciu ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | własnie mu sypnął
teraz bedzie na ślepo walczył |
profil-usunięty | I skośnooki pokonany |
sterciu ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | Małe pochwalenie sie w szpitalu i koniec filma |
sterciu ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | po filmie a wiec pora ![]() |
profil-usunięty | Ja poczekam do godziny duchów i też pójdę spać bo niestety nic lepszego nie mam do roboty. ![]() |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | psiakrew... nerwa mnie telepnela... jutro bede mial crazy dzien,,, az odechcialo mi sie spac.... |
profil-usunięty | A cóż to takiego crazy jutro będzie? |
Piter20 (M) A3 WRC | crazy niedziela ![]() ![]() ![]() |
profil-usunięty |
Hihi no tak
Ja mam tylko nadzieję że moja niedziela nie bedzie taka jak sobota. |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki |
uwzgledniajac male pomylki z zagospodarowaniem czasu bede mial nalot.... i bede okupowany.... dobrze ze chociaz udalo mi sie spotkania skolejkowac... bo inaczej to bym tego nie przezyl.... |
WilK Black Magic Prowansja | Dobrze, że to nie nalot dywanowy ![]() |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki |
grupowy ![]() |
WilK Black Magic Prowansja | Grupowy, to co innego. Ale ja się tam nie rozeznaję w nowoczesnych zwyczajach ![]() |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | ja czasem sadze ze by mi chyba korepetycje przydaly wiesz... nowy savoire-vivre ![]() |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | grupowe korpetycje ![]() |
sterciu ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | własnie "Podziemny Krag" sie zaczął , chyba trzba go obejrzec po raz kolejny |
profil-usunięty | Ja właśnie sie oddalam my go obejrzec po raz któryś.. mam nadzieje tym razem do końca ![]() |
Yankee This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | Ehhh od jutra ide do pracy i cały dzień z głowy więc będe tu dużo mniej zaglądał |
Grzechu Seat Ibiza '00 Legnica | a ja tak sobie wlasnie po zywiec-ku siedze filma nie ogladam bo glupi - i siostra wylaczyla tv |
| « Poprzedni | Następny » | |