Cytat:
|
2016-01-15 22:34:29, SzokoLada pisze:
Bartixr - 1szt. wezu69 - 2szt KubaKubacki - 1szt [ wiadomość edytowana przez: SzokoLada dnia 2016-01-15 22:40:37 ]
|
|
Szoko z całym szacunkiem, ale wolę, aby ponownie wypowiedzieli się koledzy wezu69 oraz KubaKubacki we własnym imieniu, ponieważ w zeszłym roku w podobny sposób zamówiłem kalendarze z nadwyżką, a później 2 osoby się rozmyśliły, byłem prawie stówę w plecy i zostałem z trzema kalendarzami.
Człowiek się napracuje wieczorami w programach graficznych, ewentualne poprawki naniesie, prawie wszystko zorganizuje, a jak dochodzi do kwestii pieniędzy, to pacjent wyskakuje z tekstem, że się rozmyślił i zostajesz w ciemnej du...
Dlatego w tym roku wolę być ostrożniejszy.
Koledzy wezu69 i KubaKubacki ostatnio na forum mało zaglądają, to chyba nie zależy im tak bardzo na kalendarzach, bo w przeciwnym razie już by jakiś odzew z ich strony był.
P.S.
Chciałbym podziękować Cezarowi za mobilizację w zbieraniu zdjęć, bo sam na pewno bym tego nie ogarnął, miałem bardzo ciężki koniec roku z resztą jak co roku, więc na forum zaglądałem jedynie przez telefon w przerwie w pracy.
[ wiadomość edytowana przez: djmarkus dnia 2016-01-16 21:17:31 ]