Spot SZCZECIN - Strona 43

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2008-09-28 12:11:00, Stahu pisze:
Za tydzień jakieś spotkanie?

czemu nie

ale musicie wpaść na targi nieruchomości, będę się tam produkował

...xenonek wymieniony - Stahu różnica jest kolosalna, dopiero teraz widać jak bardzo moje niebieskie 6000K różnią się od Twojego 4000K
I ku przestrodze - te tanie xenonki made in China stanowią niezłe zagrożenie - jeden nie zawsze startował, wyszło że obluzowała się metalowa końcówka żarnika w którą wchodzi wtyczka z przetwornicy - w środku wszystko stopione, smród okrutny, do tego to metalowe z żarnika zakleszczyło się we wtyczce (tam też bałagan od wys temp). Ojjj...

Cytat:
2008-09-28 19:49:19, 7gsi pisze:
ale musicie wpaść na targi nieruchomości, będę się tam produkował

na MTSie?

-----------------
Stahu

ale jak tam się rozpędzimy do 100 km/h ? pomiędzy stoiskami trochę głupio

Widzę że podpis ci się zmienił. A widzisz coś czy wciągnąłeś klawiaturę Braille'a .
Do setki potrzeba ok 200 metrów. No tobie nieco więcej. Nie ma takich hal w Szczecinie. Nawet nie mają 100 metrów

-----------------
Stahu

Cytat:
2008-09-28 21:11:31, Stahu pisze:
Nie ma takich hal w Szczecinie. Nawet nie mają 100 metrów

są takie hale ale magazynowe.

a niedługo powstanie w Mierzynie 30x100m, środek całkiem pusty, kiedyś zrobimy tam spota

...targi na Narutowicza.

...Wiktor szkoda oczu, ale za parę dni przejdzie

To tak ku przestrodze innym,

teraz już widzę, ale o 3 w nocy prawie po omacku do szpitala bo ból jak s...n,
A najśmieszniejsze się okazało że bólu wyłączyć nie można, bo przeciwbólowego na to nie ma.

Jakby co to ja dopiero w niedzielę mogę i pewnie odwieedzę

odwiedzajcie

potencjalni klienci zawsze mile widziani

...może się który zdecyduje na ostatni apartament w Ściu, tanie mieszkania z 2 balkonami i extra widokiem na jezioro w Ińsku, bliźniaka z garażem w Wołczkowie za jedyne 499tys... więcej tu

...dodatkowo na sprzedaż uzbrojone działki z planem w Tanowie (25x 900-2000m2), 22 nowe mieszkania w centrum na Tkackiej, pałac w lesie nad Zalewem w Brzózkach... dodatkowo zachęcam do wynajęcia hali 3000m2 idealna np. na garażowanie kolekcji omeg

Ludzie. 10 a najpóźniej 16 dodaję dodatkową funkcjonalność do zielonki-jazda za pół darmo, albo coś koło tego. W związku z tym w łykent chcę potestować Gtechem auto, a potem na gazie. Nawet pogodę zapowiadają bez deszczu. Kombinuję gdzie kawałek równego gdzieś blisko? Gumieńce?

-----------------
Stahu

zdecydowanie Gumieńce.

chętnie dołączę, np za tydzień...

tylko niedziela

i co łobuzy?

zaraz koniec targów i idę do domu...

...wpadlibyście z dzieciakami to by pobrały tonę czekoladek ciastek i cukierków

Sory wodzu ale jo dziś zmieniołem podporę wału napendowego wraz z łożyskiem. Bez kanału to mi to dzionek zajęło. I trochę mięsa porozrzucanego hehehe Przejechałem się, jako pasażer żeby nie było, z Gtechem Omegą 2,6 na gazie. 10,5 do setki. No comment. Będzie w weekend, jak się umówimy to sprawdzimy

-----------------
Stahu

Cytat:
2008-10-05 21:03:48, Stahu pisze:
Przejechałem się, jako pasażer żeby nie było, z Gtechem Omegą 2,6 na gazie. 10,5 do setki. No comment. Będzie w weekend, jak się umówimy to sprawdzimy

2,6 nie jedzie

czyli w weekend testy, żółty melduje się na 100%, jeszcze ze 2 inne auta w tym ładniutka C 2,2

Cytat:
2008-10-05 21:03:48, Stahu pisze:
Sory wodzu ale jo dziś zmieniołem podporę wału napendowego wraz z łożyskiem. Bez kanału to mi to dzionek zajęło. I trochę mięsa porozrzucanego hehehe Przejechałem się, jako pasażer żeby nie było, z Gtechem Omegą 2,6 na gazie. 10,5 do setki. No comment. Będzie w weekend, jak się umówimy to sprawdzimy

to 2.0 w automacie jest niewiele wolniejsze do 100

Dzieciak siebie i nas trochę rozłożył i przesiedzieliśmy w domu

Ale w weekend się melduje,

BTW, jak nas więcej będzie to może gdzieś w szerszym miejscu ?

EEEEEEEEE lipa ta wymiana podpory wału. Wibracji prawie nie ma i dupa mi się nie masuje. Zna kto jakiś dobry salon masażu?

-----------------
Stahu

Stahu musisz namówić Małżowinkę żeby Ci co wieczór poskakała po miejscu gdzie plecy straciły swą szlachetną nazwę

Ta, do skakania to i głowa może boleć. Zaproponuję... co mi tam

-----------------
Stahu