Spot SZCZECIN - Strona 43

« Poprzedni | Następny »
Cytat:
2008-09-28 12:11:00, Stahu pisze:
Za tydzień jakieś spotkanie?

czemu nie

ale musicie wpaść na targi nieruchomości, będę się tam produkował

...xenonek wymieniony - Stahu różnica jest kolosalna, dopiero teraz widać jak bardzo moje niebieskie 6000K różnią się od Twojego 4000K
I ku przestrodze - te tanie xenonki made in China stanowią niezłe zagrożenie - jeden nie zawsze startował, wyszło że obluzowała się metalowa końcówka żarnika w którą wchodzi wtyczka z przetwornicy - w środku wszystko stopione, smród okrutny, do tego to metalowe z żarnika zakleszczyło się we wtyczce (tam też bałagan od wys temp). Ojjj...

Cytat:
2008-09-28 19:49:19, 7gsi pisze:
ale musicie wpaść na targi nieruchomości, będę się tam produkował

na MTSie?

ale jak tam się rozpędzimy do 100 km/h ? pomiędzy stoiskami trochę głupio

Widzę że podpis ci się zmienił. A widzisz coś czy wciągnąłeś klawiaturę Braille'a .
Do setki potrzeba ok 200 metrów. No tobie nieco więcej. Nie ma takich hal w Szczecinie. Nawet nie mają 100 metrów

Cytat:
2008-09-28 21:11:31, Stahu pisze:
Nie ma takich hal w Szczecinie. Nawet nie mają 100 metrów

są takie hale ale magazynowe.

a niedługo powstanie w Mierzynie 30x100m, środek całkiem pusty, kiedyś zrobimy tam spota

...targi na Narutowicza.

...Wiktor szkoda oczu, ale za parę dni przejdzie

To tak ku przestrodze innym,

teraz już widzę, ale o 3 w nocy prawie po omacku do szpitala bo ból jak s...n,
A najśmieszniejsze się okazało że bólu wyłączyć nie można, bo przeciwbólowego na to nie ma.

Jakby co to ja dopiero w niedzielę mogę i pewnie odwieedzę

odwiedzajcie

potencjalni klienci zawsze mile widziani

...może się który zdecyduje na ostatni apartament w Ściu, tanie mieszkania z 2 balkonami i extra widokiem na jezioro w Ińsku, bliźniaka z garażem w Wołczkowie za jedyne 499tys... więcej tu

...dodatkowo na sprzedaż uzbrojone działki z planem w Tanowie (25x 900-2000m2), 22 nowe mieszkania w centrum na Tkackiej, pałac w lesie nad Zalewem w Brzózkach... dodatkowo zachęcam do wynajęcia hali 3000m2 idealna np. na garażowanie kolekcji omeg

Ludzie. 10 a najpóźniej 16 dodaję dodatkową funkcjonalność do zielonki-jazda za pół darmo, albo coś koło tego. W związku z tym w łykent chcę potestować Gtechem auto, a potem na gazie. Nawet pogodę zapowiadają bez deszczu. Kombinuję gdzie kawałek równego gdzieś blisko? Gumieńce?

zdecydowanie Gumieńce.

chętnie dołączę, np za tydzień...

tylko niedziela

i co łobuzy?

zaraz koniec targów i idę do domu...

...wpadlibyście z dzieciakami to by pobrały tonę czekoladek ciastek i cukierków

Sory wodzu ale jo dziś zmieniołem podporę wału napendowego wraz z łożyskiem. Bez kanału to mi to dzionek zajęło. I trochę mięsa porozrzucanego hehehe Przejechałem się, jako pasażer żeby nie było, z Gtechem Omegą 2,6 na gazie. 10,5 do setki. No comment. Będzie w weekend, jak się umówimy to sprawdzimy

Cytat:
2008-10-05 21:03:48, Stahu pisze:
Przejechałem się, jako pasażer żeby nie było, z Gtechem Omegą 2,6 na gazie. 10,5 do setki. No comment. Będzie w weekend, jak się umówimy to sprawdzimy

2,6 nie jedzie

czyli w weekend testy, żółty melduje się na 100%, jeszcze ze 2 inne auta w tym ładniutka C 2,2

Cytat:
2008-10-05 21:03:48, Stahu pisze:
Sory wodzu ale jo dziś zmieniołem podporę wału napendowego wraz z łożyskiem. Bez kanału to mi to dzionek zajęło. I trochę mięsa porozrzucanego hehehe Przejechałem się, jako pasażer żeby nie było, z Gtechem Omegą 2,6 na gazie. 10,5 do setki. No comment. Będzie w weekend, jak się umówimy to sprawdzimy

to 2.0 w automacie jest niewiele wolniejsze do 100

Dzieciak siebie i nas trochę rozłożył i przesiedzieliśmy w domu

Ale w weekend się melduje,

BTW, jak nas więcej będzie to może gdzieś w szerszym miejscu ?

EEEEEEEEE lipa ta wymiana podpory wału. Wibracji prawie nie ma i dupa mi się nie masuje. Zna kto jakiś dobry salon masażu?

Stahu musisz namówić Małżowinkę żeby Ci co wieczór poskakała po miejscu gdzie plecy straciły swą szlachetną nazwę

Ta, do skakania to i głowa może boleć. Zaproponuję... co mi tam

« Poprzedni | Następny »