| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-02-25 23:37:30 Jakaś menda załatwiła mi w nocy prawy reflektor!!..parkowałem sobie w najbardziej bezpiecznym miejscu /teoretycznie jak się okazało/..rano kulam się do roboty patrzę...na zderzaku z prawej strony przetarcie na dł.ok.40cm i rozpieprzony klosz reflektora!!!...i oczywiście nikt nic nie widział, nie słyszał ...sprawcy nie ma!! QRWA MAĆ!! ...Żeby było ciekawiej kilka godzin wcześniej przywaliłem i to solidnie babie w Seicento /w zadek!/ i u mnie czyściutko!!..kobicie się posypało co nieco ze zderzaka ale.....jak ktoś na zielonym wjeżdża na skrzyżowanie, a potem na środku mylą mu się pedały i wali FULL STOPA...niech zrobi prawo jazdy!! /ale doświadczenia nie polecam!/ |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-02-26 01:49:07 Dzięka! Jak widzę same niepomyślne /kosztowne/ wieści!!... |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-02-26 09:06:54
Regenracja reflektorów polega na pokryciu odbłyśnika nowym chromem (lub czymś podobnym). Wątpię aby zajmowali sie klejeniem albo co mnie prawopodobne wytwarzaniem pokrycia z tworzyw. Poza tym to pokrycie jest wykonane z utwardzanego poliwęglanu... (o ile sie nie mylę) - materiał drogi i dośc trudny w obróbce... |