| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
maciass TOYOTA DRIVER Toyota Carina II Człuchów | 2005-07-17 22:55:30 Mialem taki przypadek w golfie III mojego kumpla. Wymienial tarcze na nowe i nic nie pomagalo. Wkoncu sprawdzilem w warsztacie na specjalnym przyzadzie i okazalo sie ze piasta jest krzywa. Wiec masz 2 mozliwosci: albo wymienisz piasty a przy okazji lozyska, albo znajdziesz magika ktory przetoczy ci piaste bez demontazu calej reszty (moj kumpel wybral opcje druga........taniej). |
maciass TOYOTA DRIVER Toyota Carina II Człuchów | 2005-07-17 22:56:02 Mialem taki przypadek w golfie III mojego kumpla. Wymienial tarcze na nowe i nic nie pomagalo. Wkoncu sprawdzilem w warsztacie na specjalnym przyzadzie i okazalo sie ze piasta jest krzywa. Wiec masz 2 mozliwosci: albo wymienisz piasty a przy okazji lozyska, albo znajdziesz magika ktory przetoczy ci piaste bez demontazu calej reszty (moj kumpel wybral opcje druga........taniej). |
korek47 TOYOTA DRIVER avensis t25 białystok | 2005-07-20 00:13:12 a zaciski i klocki sam sobie zmieniam potem dokładnie myję i smaruję prowadnice żeby się nie zacierały |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2005-07-20 22:36:41 Mialem podobne objawy gdy rozwarstwila mi sie tarcza hamulcowa.Pomierz dokladnie bicie czujnikiem zegarowym na piastach obu koł i dodatkowo na zalozonej i dokreconej tarczy hamulcowej.innych mozliwosci bicia nie bedzie.Wadliwe łozysko juz dawno dalo by znac o sobie sporym hałasem. |