| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2005-07-24 00:54:28 Dzisiaj w końcu sie wziałem i przejechałem z gtechem.
Zrobiłem tylko po trzy pomiary ale i tak wyszło nieźle: 0-100km/h 7,05 7,15 7,35 (to była pierwsza próba, spaliłem opony na starcie..) 0-400m 15,05 15,15 15,25 Niestety wyniki pisze z głowy ale chyba za bardzo się nie pomyliłem... Musze powiedzieć że z turbo wcale nie jest tak łatwo iść na maksa.. Jak się za długo przeciągnie to można wpaśc w turbo zadyszkę i auto prawie staje po zmianie biegów... Jak za nisko to nie uzyskasz maksa itd... Chyba musze się dokształcić z teori a potem w praktyce potrenować...
W ciagu dwóch tygodni będe robił wydech w Eltecu. Zobaczy jaki efekt daje świstaku.. |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-07-24 12:05:33 Uważam, że po wyrzuceniu przepływki i zestrojeniu elektroniki pod MAP Sensor było by duże pole do popisu z zaworami upustowymi.
Bypass' y zwykle nie są najlepszą drogą do osiągania dobrych wyników. Pozdrawiam - SpeedR |