| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
szymo_n SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada Samara okolice Łodzi | 2005-07-26 20:15:30 witam wszystkich!!!!
jutro wyjezdzam na upragnione wakacje do gdanska i chcialbym sie was poradzic a zaraze mspytac o droge z łodzi. któedy najlepiej jechać , na co uważać( fotoradary!!) i czy gdyby coś to moge liczyć na wasza pomoc w trasie?? a tak pozatym to szukam dobrego i taniego pola namiotowego w trójmiescie, moze mozecie cos polecic??? dzieki
[ wiadomość edytowana przez: szymo_n dnia 2005-07-26 20:16:39 ] |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-07-26 20:27:14 kiedys był taki temat na forum z fotoradarami wyszukaj go jest tam duuuzo cennych informacji ![]() |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-07-26 20:49:35 Zaraz za Łodzią masz chyba 3 fotoradary, potme uważaj we Włocławku, tam na prostej prawie zawsze stoją. Przez Toruń nie jedź tranzytem, bo jest 2 razy dłużej - uderzaj przez miasto. Następnie Świecie w okolicach mostu tez stoją. Dolna/Górna Grupa - ograniczenie do 50 km/h stoja ZAWSZE! Za Tczewem kolejny fotoradar w Miłobądzu. Co by tu jeszcze - aha korek za Łęczycą - nie wiem czy aktualne, ale poszerzali drogę i był ruch wahadłowy.
A co do polan namiotowego - to znam jedno pewne - miedzy Gdynią a Sopotem przy głównej trasie. Pozatym polecam jechać nad otwarte morze - np. Dębki, Karwia, Jastrzebia Góra. Po co się kisić w mieście skoro od jutra ma być super pogoda nad morzem ![]() |
szymo_n SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada Samara okolice Łodzi | 2005-07-26 20:55:14 dzieki wielkie za informacje!!
mam nadzieje ze Lada sprawdzi sie w trasie, właśnie robie jej mały przeglad przed wyjazdem i w droge z samego rana
pozdrowienia |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-07-26 21:00:54
Powinieneś mieć mój numer - jakby co to daj znac. |
szymo_n SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada Samara okolice Łodzi | 2005-07-26 21:04:20 nr by sie przydał i nawet kiedyś go miałęm tylko ostatnio zmienilem swoj nr i ksiazka poszla sie ******* wiec gdybys mogl mi go podac mozesz nawet na gg( a przy okazji to musze zmienic swoj nr w profilu) |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-07-26 21:44:06 Szymon, jesli chcesz ominac korek pod leczyca, wal przez kutno! Potem se skrecisz z poznanskiej na jedynke.
I te posrane fotoradary ominiesz.... |
szymo_n SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada Samara okolice Łodzi | 2005-08-03 23:06:17 Witam!!
dwa dni temu wróciłem z Gdańska, obyło się bez problemów, dzięki za pomoc i chciałem sie pochwalić ze LADA sprawowala sie bez zarzutów i co naj bardziej mnie zaskoczyło...... wyszła 7,5 litra gazu
pozdro i dzieki |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-08-14 21:32:47 poprawka - OMIJAC odcinek jedynki Łódż - Włocławek.
mozna np. przez Konin - i wyskoczyc juz w Toruniu czy Bydzi. |