Zapisy Do KsK

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prosze wszystkich chętnych którzy chcą wstąpić do naszej grupy o wpisywanie sie tutaj a my rozpatrzymy wasze propozycje

Cześć Mefi jestem jak mówiłem . Wszystko napewno się rozkręci powolutku . POWODZENIA mam nadzieje że jestem przyjęty automatycznie po znajomości

Zeus ciebie zawsze

ja też sie zapisze bede w każdym klubie :)

ok lukasz to jeszcze BTR-u ci chyba tylko brakuje i KATK o ile jeszcze istnieja bo rozne zdania byly na temat ich zycia

Qrczę -> eee....aaaa.... że tak powiem.... no dobra wykrztuszę to... a kogo tutaj zrzeszacie?
Qrna taki jestem niezorientowany....

Ludzi interesujacych sie motoryzacja i tuningiem wiecej info mo0zesz znalezc na stronce klubu

Dźwiękuję za uświadomienie

a co chcesz wstapic?

Nieno raczej to bedzie niemozliwe bo z tego co widze to jestes z W-wy a nasz klub raczej bedzie zrzeszał ludzi z krakowa i okolic,niechce zeby to bylo tak jak KTP bo wtedy jest mniejsza kontrola nad klubowiczami i ich wyczynami a chyba nasz klub ma byc reprezentowany z jak najlepszej strony

Witam wszystkich.jestem nowy.Zostalem zaproszony przez szefostwo do waszego klubu.Na razie jako sympatyk ,a pozniej zobaczymy.
Jeszcze raz witam

Czesc Wilu

Niezla masz ta skode kiedys ogladalem na spocie

No czesc.dzieki za uznanie

no witaj wilu
widze ze coraz wiecej osub pisze na naszym forum i jeste bardzo zadowolony z tego powodu

macie super nazwe klubu
widzialem dzisiaj na zlocie (na czyzynach)kilka osob z koszulkami z napisem kamikadze .. a moze sie myle...
to wy tak trabiliscie? ale sie usmialem
moge sie dolaczyc do klubu?

putin to czy sie mozesz dolaczyc to spoko tylko musimy cie najpierw zobaczyc-odwiedzaj nasze forum a napewno sie dowiesz kiedy kamikadze robi zlota.

Co do tych kolesi w koszulkach to nie my!!Na zlocie bylismy my i klub Kamikadze Driver ktory stal obok TGT tuz przy rownoleglych na trawie.my jeszcze nieposiadamy koszulek ale wszystko w swoim czasie.Nasz klub jak moze zauwazyles na stronce to Kamikadze Squad Kraków wiec to byly dwa oddzielne kluby.

Co do trabienia to chyba tez nie my

Zapraszam na stronke to sie dowiesz co i jak i jakimi furami woza sie nasi klubowicze.
No i oczywiscie zapraszam do kozystania z forum

...::KaMiKaDzE SqUaD KrAkÓw::...

bylem na stronce bylem
a co do tych gosci co trabili to chodzi mi o tech co mieli tak butle z klaksonem....
zobaczyc na forum czy w rzecywistosci?
jak w rzeczywistosci to startowalem dzisiaj takim klekoczacym maluszkiem w rownoleglych (bylem strasznie glosny)zdjecie mam w profilu(i w avatarku )
a na forum tez bede sie udzielac

Witam Putina!!! Fota twojego silnika mi sie podoba-ta kolorystyka spox Mam nadzieje ze na najblizszym spotaniu zobaczymy sie

Szacuneczek

Cześć
Mam ksywkę Gugi
Jeżdżę czerwoną Micrą 1.0 Napewno któryś z was widział Mnie w akcji na Czyżynach-taka porozwalana ,obecnie już poskładana z klatą na białej feldze.
Jeden z was powiedział Mi o istnieniu tego klubu i o zapisach więc też jestem chętny!!!
Poprostu bawię się dobrze ,kocham autka i motorki oraz tuning, mam troszkę doświadzczenia, będę brzał udział w KJS-ach i chcę aby mnie kojarzono z jakimś klubem
Mogę przyjąć reklamę na całe autko
Jeśli chodzi o naklejkę to pokryję koszty takiej odpowiedno dużej na całą tylną szybę i wpisowe oczywiście...
Mam nadzieję że pozytywnie rozpaczycie moją prośbę i jeśli tak to moż4ecie już drukowć naklejeczkę
Czekam na odpowiedź
Pozdrawiam
gw..

Witam!!!przypominam sobie chyba twoja mikre jak była rozwalona na zlocie z okazji WOSP w lutym to byłes ty??? A w sobote na KJSie startowała czerwona mikra moze to byłes ty ??? Och tyle pytan Ale jestes fanem rajdów i to mi sie podoba Wiec jeszcze raz witam witam!!!

Szacuneczek