Białe zegary samara

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ściągnąłem sobie białe zegary do Samarki wykonane przez KACPRA97. Rozebrałem wszystko co trzeba było i natknąłem się na prędkościomioerz.
Nie mogłem za nic zdjąć tego przeklętego wskaźnika. Czy on jest przyklejony czy propestu wepchnięty na "chama".
Nie wiem czy mam to na siłę bo rozumemnie poszło :)

Jacek

a czy po wydrukowaniu blat nie jest za duży ????
bo właśnie kilka osób miało ten problem i dopiero wczoraj otrzymałem orginalny plik Corelowski z zegarami od Kacpra i właśnie teraz zamierzam go na stronę wrzucić (podmieniając z tym starym - podobno za dużym )

pasowało jak ulał, poza małym problemem - nie mogłem tej cholernej wskazówki zdjąć.
Jak będzie dostępny oryginalny plik COrela to bedzie zajefanie. Wtedy dam to znajomemu grafikowi żeby to jeszcze bardziej podrasować.
Daj znać jak umieścisz ten plik.
Możesz też to wysłać na prv maila (dostępny w profilu)

jk

Są już na stronie - podmieniłem je z tymi starymi :)
Pozdrówki

Cytat:
(...)Wtedy dam to znajomemu grafikowi żeby to jeszcze bardziej podrasować.(...)

A prawa autorskie

Doszedł jeszcze zegarek z 2107

witam

mam maly problemik. mam nivke rocznik '99. i nie moge znalezc bialych zegarow do niej a na klubowej tez ich nie ma jak byscie je gdzies znalezli to dajcie znac albo wrzuccie je na clubowa

pozdrovki
Arek-Espes

nie tylko Ty masz taki problem .... Góral też ma ...a ma samare sedan
I w nivie i samarce są podobne zegary ale jakoś nie trafiłem ich na szrocie więc nie mogłem ich zrobić ....musisz szukac ...może gdzieś w rosji się znajdą ....
Jak tylko dorwe takowe zaraz wykonam

Chłopaki bardzo mi się widzą te białe tarcze do Łady 2107 ale mam problem bo ściagnołem no i sa niekompletne tzn. jest tylko obrotomierz i predkościomierz a nie ma reszty ??? Będe wdzięczny jeśli ktoś mi pomoże??? mój adresik jackqkwapi@interia.pl lub jackqkwapi@msn.com
Z góry dziekuje

czesc
w jakim programie otworzyc plik z bialymi zegarami do samary

tarcze do samary w Corelu 8.0
a co do zegarów do 2107 to ja ściągnąłem i są wszystkie (te małe są na 2giej stronie)

proponuję pobrać jeszcze raz

www.dwunastka.kra.pl/tmp/ladaklub/download/white2107clocks.zip

Ja mam u siebie zrobione wlasnorecznie biale zegarki (samara) i wydaje mi sie ze wygladaja troche ciekawiej niz te ktore sa na stronie.Gdyby cos to zapraszam.Chetnie udostepnie.

a może wyślij je Konradowi to umieści na stronie sam jestem ciekaw jak wyglądają

Tak dostałem mejla od kolegi o tych zegarach tylko że one mają 40 MB(!) z tego co mi kolega pisze
To straszliwie dużo

Konrad wymysl coś ... 40 mb to musi byc odlot ..... może coś zmienie u siebie w nivce
Nerwus jak to można otrzymać ??? może masz jakiegoś ftp ???
a może spakowane upchniesz na edysk-u ???

W jakim to programie jest robione ??? lub w jakim pliku zapisane ??

odlot nie odlot nie ma to nic do rozmiaru
napewno da sie to jakoś zmniejszyć to normalnych gabarytów

Hej! Jam mam inny problem z zegarami do Samary! Otwieram plik *.pdf programem Acrobat Reader i tarcze sa za małe! Co zrobic?!

Wysyłałem Konradowi w pliku corela ...może ściągnij jeszcze raz ...

Nie wiem czy odjazd ale mi sie podobaja.Byly robione w ten sposób iż poszczególne elementy skanowalem w corelu.A nastepnie obrabialem.Wszystkie kolory (poza inwersja bieli z czernia) sa standardowe (wzgledem tych na stronce).A 40MB zajmuje wszystko tzn. 2 wersje.Istnieje mozliwość umieszczenia tego na serwerze ftp lub ewentualne przeslanie przez gg.Moge rowniez wczesniej przeslac skan deski rozdzielczej z zamonotwanymi zegarami.Pozdrawiam.

super to może podasz adres ftp tu lub na priv-a
bardzo bym chciał to zobaczyć

Jutro umieszcze adres serwera.Bedzie mozliwosc zalogowania i sciagniecia.Taki termin spowodowany jest tym iz nie posiadam rutowalnego adresu ip.Jezeli komus sie spieszy to moge przeslac przez gg moj numer to 233695.Pozdrawiam.