MotoNews.pl

Sprzedam/Kupie/Zamienie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W tym temacie prosze zamieszczec wszystkie swje ogloszenia lub znajomych lub...no wiecie o co chodzi.Do dzieła

sprzedam renault 21 2.0 135 km rok produkcji 1987 cena 4000

Kupie fele aluminiowe 14' lub 15' 4x100 z jakiegos japonczyka, tanio

siemaneczko mam do sprzedania bardzo ładne alu. 15\7 4*108
są bardzo zadbane tylko raz na aucie.cena wywoławcza to 750zł.
Niestety nie mam pojęcia jak tu dożucić fotkę!!!!!!

o proszę zboku jest fotka!!!!!

sprzedam kompletne zawieszenie do kadetta GSI.mocno obniżające!!! prosto z niemiec.

Remus ja bym kupil to zawieszenie ale potrzebuje do sedana a tam jest inne

A ja sprzedam dwa kubelki bardzo głebokie typu ala Sparko Spront.najprawdopodobniej firmy Venter.Kubełki są nowe ani razu niewkladane do auta-jeszcze zapakowane.Cena tego to 550zl za 2 kubelki + przelotki do pasow

a no niestety zawieszonko już poszło !!!!

No trudno ale i tak by niepasowaly bo sie pytam i sa inne

Jagby ktos nie wiedział to jestem zainteresowany kupnem oponek do polczana najlepiej 185 13tek w jak najrozsadniejszej cenie

A ja jestem zainteresowany kupnem turbiny do Micry ET1.0

Poszukuję Turbo do renault 5 lub do uno 1.4 najlepiej z chłodnicą powietrza

A ja mam do sprzedania siedzenia przednie do skody 105-120 z regolowanym oparciem,stan dobry.Cena -tanio
Tylko sie nie smiac,niektore skody 105 nie mialy regulowanych oparc .

Wiem ze to nie w temacie ale musiałem sie wypowiedziec Nie miały równiez otwieranych szyb w tylnych dzwiach-dramat a do zamykania słuzył kawałek materiału bo nie było podłokietnika.
To tyle.
Szacuneczek

Kupie felgi stalowe od Matiza w rozsadnej cenie

Szukam sponsora ktory wylozyl by fundusze na start w rajdach PZMotu. W planach jest osiagniecie licencji rajdowej RI i start w Mistrzostwach Polski.Najlepiej jesli sponsor wylozylby tez pieniazki na auto przygotowane zgodnie z zalacznikiem J do startow w MP.

Pozdrawiam sponsorow

Kupie jakąś fajną bryke z mocnym silnikiem.

Kupie opony rozmiar 135/70 R13 nowe lub mogą być używane tylko żeby byly dobre i tanie
gg1495935

Potrzebuję Turbinę od uno lub renault5 i chłodnicę powietrza
gw..

szukam stalowych felg od cc w dobrym stanie, ewentualnie jakieś alu z oponami w dobrym stanie (i takiej samej cenie ) też mogłoby być. rozstaw 4x98