| « Poprzedni | Następny » |
maciass TOYOTA DRIVER Toyota Carina II Człuchów | Niestety nie mam w moim "bolidzie" komputera pokładwiego ale zrobiłem ostatnio test na spalanie. Domowym sposobem babci ilość wlanego paliwa/ilość zrobionych kilometrów.Pomiary robione w trasie, prędkość max 110 (z reguły 90-100). Wyniki samego mnie zaskoczyły bo na 12l paliwa(BP Diesel Ultimate) zrobiłem 260 km co w przeliczeniu daje 4,6l/100km. Jak to wyglada w waszych dieslach???(silnik 2C 2,0 Diesel ) |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | Co jest, szczęki opadły?
|
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | Ja swoją Rollką 1,6 po mieście uzyskałem wg kompa 7,0l. Pomiaru dokonywałem przez tydzień. Muszę jednak szczerze przyznać że jezdziłem jak kapelusznik. Dzisiaj rano zresetowałem kompik i jeżdziłem już normalnie czyt. jak inni użytkownicy dróg. Na razie po ok. 20km komp. wyświetla 9,0l (to też chyba niezły wynik)
Pozdrawiam |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout |
O kurcze Ale kwota...
Jak w takim razie bedziesz teraz dojeżdzał do pracy? Pozdrawiam |
Bartek72 Trabant SLXi Turbo GTi Ladek Zdroj | Pewnie autobusem...
...albo samochodem, a samochod zostawial 1,5 kilometra od roboty. Troche bez sensu, nie? Po kradziezy mojej poprzedniej Rolki przez poltora miesiaca dojezdzalem autobusem - wiecie jak mi czytelnictwo ksiazek wzroslo? "Sto lat samotnosci" Marqueza przeczytalem chyba w tydzien! Nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo (robie dobra mine do zlej gry). Tylko ze to co zaoszczedze na bezynie, wydam na ksiazki... Zobaczymy, badzmy dobrej mysli. |
Yaryś TOYOTA DRIVER Yarowóz WAAAWAAA | jeszcze pare podwyzek i rower i autobus czeka nas wszystkich... |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | Grunt że się nie załamujesz...
Kurcze ja nadal nie wierze ... 400zł Rozumiem, że w Stolicy są większe zarobki ale jak widać dla Was to też jest kwota zaporowa
Pytam z ciekawości - czy strefa parkowania dzieli się jakoś czy w centrum 400zł za abonamencik i "narazie"? Ile wynosi opłata za godzinę postoju? A z tymi rowerami to serio trzeba będzie myśleć... ja sporo swego czasu jeździłem ale dla przyjemności. Czyżby Wszechmocny o mnie pomyślał i postanowił specjalnie dla mnie połączyć przyjemne z pożytecznym?
A co do książek jeszcze.. u mnie droga do centrum to "przez lasy i pola" więc lubie popatrzeć na to wszystko dla relaksu... toż to prawie 30min zielonego koloru...
A sieciówke na busa od października to chyba kupie na 3 miesiące, szkoda że nie ma na rok
Pozdrawiam |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok |
Tu nie ma co myśleć tylko trzeba działać. Ja swój już wyczyściłem i zaraz jadę na lekką przejażdżkę żeby po mału nabrać kondychę. ![]() |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | Mój rower gotowy do jazdy bez problemu... do kumpli z sąsiednich osiedli odległych o kilka km juz od dawna śmigam na biku
Pozdrawiam |
looqasch T E L E T U B I Ś .... | A ja nawet 2 odszykowałem
Ale i tak autkiem jeszcze daje rade bo na gazie i pali 7,5 l więc nie jest jeszcze tak źle |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | Moja była E8 paliła 5,6 - 6,0 l/100 km a ta teraz E9 to tak 6,6-7,0 l/100 km więc nie jest źle. Ogólnie auto służy mi do jeżdżenia do szkoły i moze już wkrótce...do pracy ...
Cena benzyny to szaleństwo i gdybym musiała więcej jeździć to nie wiem co bym zrobiła |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout |
U mnie są 4 rowery - każdy ma swój
Kupujcie rowery dla całej rodziny póki jeszcze tanie są... zaraz ktoś wywęszy interes
Madzia - teraz bardziej sportowo się poruszasz widać .. wtedy z klasą bardziej.. spokojnie płynęłaś
Pozdrawiam |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice |
O bardzo możliwe - z tej można więcej wykrzesać Nie no cięższa jest, z katem i wtryskiem i więcej pali |
silwwwer Yaris Warszawa | polecam Yarisa )) w korku max 6.0, po trasie min 3.9 l/100km
co do stref parkowania w 100-licy: generalnie objela ona glownie Centrum (choc szykuja sie na szersza skale) i za godzinke mniej wiecej 2 zeta (placimy od 8 do 18-tej kazego dnia, bez sobot i niedziel) |
| « Poprzedni | Następny » | |