pooomocy| « Poprzedni | Następny » |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | Ehh, staraj sie precyzowac problem.
KTORA SZYBA??? Pewnie ze dostaniesz na zlomie - kazda jedna - oczywiscie jak bedziesz mial szczescie i odnajdziesz lade. Z tego co ja wiem, rozrusznik od 125 NIE pasuje. Jesli na kable odpalasz i sie grzeje, to cos jest usmarzone/zablokowane. Np. elektromagnes, ale rownei dobrze brak tulejek, i zblokowanie wirnika. Albo masa innych rzeczy.(np spiecie) Ja mam wolny rozrusznik, swierzo po regeneracji(tuleje/szczotki/bendiks/widelki/elektromagnes) ale raczej nie oddam, nawet drogo nie oddam
Chyba ze zaproponujesz cos ekstra w zamian. |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | Jak masz np. bilsteiny b6 to mzoemy pogadac o rozruszniku, albo gazniczki dellorto 40 dhla, fajne felgi albo cos-kubly,klatke do lady, to mnie interesuje.Ewentualnie halogeny p.mglowe wesem najwieksze.
Ale zejdzmy na ziemie. Niewiadomo czy nie masz popierdzielonego czegos w rozruszniku - latwo mozna sie pomyslic przy skladaniu. Moglo tez tak byc, ze tulejki sa za ciasne i nei daje rady obrucic, a po podpieciu 2 akumulatorow, jakos tam sie kreci - lecz cos stawia opor - stad rozgrzewane-smarzone kable! Byc moze ze elmagnes masz usmarzony i nie puszcza pradu. By moze masy brakuje i sie usmarzyl. Ja juz mialem samrzony rozrusznik, i na 2 akumulatorach(w tym jeden z diesla - super mocny) krecil jako tako. ALe jak go wyjolem ,to byl konkretnie usmarzony. Zalozylem taki ze zlomu, to kurde mol - krecil jak zaden inny przedtem
|
rogacek ŁADZIARZ VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | waco ale masz fajnie. jutro jadę do ciebie. mam nadzieję że dasz się przejechać. pozdro |
rogacek ŁADZIARZ VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | hehe fajnie |
rogacek ŁADZIARZ VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | jutro obejrzę. mój jest nówka ale zawsze dobrze mieć zapas. może ktoś z klubu będzie potrzebował |
waco DF Mikstat | a yy ten tego jaką to ja mam tą łade?!
bo w papierach piszą że 2101 w co nie bardzo wierze |
rogacek ŁADZIARZ VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | no masz ruską ladę. |
andrzej_krakow (S) MEGA ŁADZIARZ ![]() aktualnie Warszawa |
2101 to to na pewno nie jest. Bo 2101 to ja mam i możesz obejrzeć ją w papierach. Teraz dobrze się przyjrzałem Twojej Ładzie i wygląda mi to na jakąś przejściówka pomiędzy 2103 i 2106. Tzn. 2106 ze zderzakami i przednimi bocznymi kierunkowskazami z 2103. Więcej nie jestem w stanie wyłąpać bo auto jest w stanie szczątkowym |
waco DF Mikstat | 2101 to napewno nie jest.
tylne lampy są na siłe wpasowane tzn były jakieś mniejsze i ktoś wyciąl wieksze dziury i na silikon powklejał lampki tylne.. wiec to chyba 2103? |
adam_p1 WAZ Lada 2106 Wrocław | dzieki rogacek po dlugiej nieobecnosci na forum znow zawiałem i odrazu konkrety.juz patrze gdzie jest ten szrot bo zamierzam jak najszybciej sie tam zjawic waco najpierw do siebie pozniej do ciebie przyjemnosc z jazdy kabrioletem musi byc ogoromna ![]() |
adam_p1 WAZ Lada 2106 Wrocław | ok szybka juz jest. mala uchylana od kierowcy tez i dodoatkowo jeszcze zbiorniczek na plyn hamulcowy.wszystko wynioslo 90 pln.drogo... |
| « Poprzedni | Następny » | |