Wyniki przeglądu.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A więc tak, w poniedziałek zrobiłem przegląd rejestracyjny... i wyszło że jedno koło tylne słabiej hamuje (usterke usunięto), za duża emisja spalin, ale to chyba przez to że silnik był jeszcze zimny (katalizator też), rąbnięta była jedna obręcz na przegubie i smar wyciekał.. to też zrobili.. a wszystko skończyło się w bagatelnej sumie 500 zl!!!!!!

a to podłe fjuty za przeproszeniem....
policzyli jak za zboże....

Ja na razie nie narzekam, przegląd z marszu, wszystkie parametry w normie, amorki o dziwo grubo powyżej normy i symetryczne.
Ero ma 72kkm.

Ależ oni sobie liczą
Tak wogóle jaki jest teraz koszt przeglądu ?
Bez dodatkowych napraw oczywiście?

2 tygodnie temu zapłaciłem za sam przegląd 92 złocisze.

Ja płaciłem 107 zł z regulacją świateł, a "goły" przegląd to chyba 95 zł

A czasem cena nie zależy od miejscowości/firmy i jest ustalana na zasadzie przedziału cenowego od-do?

Piotrek, to jest faktycznie 92 zł !
Cena jest "urzędowa" i nie ma nic wspólnego z miejscem zamieszkania

Za samą robocizne wzięli 150 ZL.!!!!

No bo to jest ASO. Ja chciałem, żeby mechanik w ASO podczas wymiany oleju spojrzał na coś tam (już nie pamiętam co) co zajęłoby mu max. 5 minut, a mi, że muszę mieć zlecenie - tzn.udać się do biura, tam szef wypisuje papier i ustala cenę takowej usługi z którym idę do mechanika - podziękowałem. W normalnym zakładzie mechanik spojrzał gratis. W tymże zakładzie za wymianę klocków zapłaciłem za robociznę TYLKO 20 zł + gratis wymiana żarówki w halogenie. Wymiana sworznia + rozebranie bębna hamulcowego celem określenia zużycia (co zajęło ogólnie 70% czasu pracy) - robocizna 40 zł. Tak, że z usług ASO się wyleczyłem.

AHA.. zapomniałem dodać że to była nasza kochana rafineria gdańska.... która ma taaakieee ceny.. nie wspominając o paliwach.. teraz się ciesze ze mam LPG

AHA.. zapomniałem dodać że to była nasza kochana rafineria gdańska.... która ma taaakieee ceny.. nie wspominając o paliwach.. teraz się ciesze ze mam LPG