Cargo II?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
spotkalismy sie dzis przypadkowo z Pycelem i pojechalismy potestowac autka w okolice sparni smieci na targowku (petla 138,170)..nowa droga pusto zacisznie bez psow (tylko kilku kolesi juz robilo wyscigi jak na cargo..i tak se pomyslalem ze moze to niezle miejsce na spotkania wieczorne zamiast stegien..

Warto spróbować ale niech się Tomek M. wypowei czy nie o tą spalarnię chodzi na której on bywa

a czy ja pisze po węgiersku o spalarni napisałem już n-tą ilość razy.
Wieczory w czwartek i piątek.

Ostatnio już dawno nie byłem - ....bo jest troszke za ślisko......

Ja bym przeniósł miejsce spotów ze stegien na Cargo......

...taką mam koncepcje

Cytat:
2003-03-18 22:40:37, qbaj pisze:
spotkalismy sie dzis przypadkowo z Pycelem i pojechalismy potestowac autka w okolice sparni smieci na targowku (petla 138,170)..nowa droga pusto zacisznie bez psow (tylko kilku kolesi juz robilo wyscigi jak na cargo..i tak se pomyslalem ze moze to niezle miejsce na spotkania wieczorne zamiast stegien..

I jak testy aut ?

Panowie a nie mozna gdzies blizej Centrum albo blizej Żoliborza, albo cos, ja bym sie wybral nawet na jakis maly spot , ale cholera na stegny nie bede jechal... i na cargo na 23.00 tez nie...

Zlitujcie i wymyslcie jakies miejsce blisko centrum zeby kazdy mogl dojechac bez problemow no i normalna godzine, potem nawet zdjec ogladac sie nie da zakladajac ze cokowiek sie zobaczy...

jest taki pusty plac w centrum.
Nazywał się kiedyś Zwycięstwa
Poza dwoma żołnierzami to mundurowych tam nie ma.

lasombra z zoliborza do tej spalarni bliziutko 10min z bankowego jak dla mnie to duzo lepiej niz na stegny))

hmm nie wiem gdzie ona jest ale jak twierdzicie ze blisko to spoko no i spotkajmy sie o jakiejsc ludzkiej godzinie po poludniu a nie noca...

z bielan 5:40 sekund

najwięcej czasu dojmuje dojechanie do trasy AK i mostu grota........ potem trzeba tylko na chwile zwolnic do 160 przelatując nad jagielońską potem już tylko rondo i ta ulica idąca przez marki - ........ ...nastepnie w lewo przez przejazd kolejowy i kawałek prosto.....

mój rekord 2 osoby w samochodzie..... druga w przerwach pomiędzy krzyczeniem.....zabijesz nas spoglądała na zegarek

a czemu nie nocą - za dnia tam jezdzą samochody.....zresztą noc ma swój klimat..... ja lubie noc....

ja też jestem za nocą, niektórzy z nas mają rodziny z którymi trzeba spędzić troszkę czasu, a najodpowiedniejsza pora to dzień, a w nocy czy ktoś was potrzxebuje???? Żona śpi, dzieciaki też macie nareszcie czas dla siebie

proponowalbym 21.00 bo mam wtedy przerwe w pracy do 23.00 i pewnie czesciej bym bywal

...dzieciaki śpią, żonka nie i mamy wreszcie czas dla siebie...

PANOWEI DZISIAJ PIĄTEK!!!!!
To gdzie robimy spocik?
1. CARGO
2. STEGNY
3. SPALARNIA ( trzeba by zamieścić dokładną trasę dojazdu )

godzina myślę że 23:00 zostaje, bo jest pusto i można poszaleć. Dajcie znać , bo muszę się jakoś ustosunkować do tego, jutro jak dla mnie odpada idę do roboty, a w niedzielę wcześnie rano pobudka

ja jestem za spalarnia

to ja napisalem tylko sie nie zalogowalem)))) a co do dojazdu to najlepiej skrecic targowa z solidarnosci potem w zabkowska potem jechac radzyminska a za wiaduktem kolejowym skrecic w prawo wzdluz torow i jechac jechac az do konca))

Dzis dla mnie odpada mam zawody w kregielni
ale moge jutro wieczorekim i to bardzo chetnie !!

ja tez moge...nawet lepiej jutro)) kto sie zgadza na splarnie w sobote reka w gore)))))

Ja chcę na tą spalarnię !!!
Ale z wami to takie ustalanie... temu pasuje to zaś tamtemu nie pasuje... i w końcu dochodzi do tego że już trzy weekendowe zloty nie wypaliły...
Mi pasuje non-stop... jak coś ustalicie to wyślijcie sms-a !

609-201-227

To i ja czekam na semsa 504 715071

mi pasuje dzisiaj, miejsce nie gra roli!!!