Zostaje :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No panowie ci którzy sądzili że jak w wakacje kupie inny samochód to odejde z klubu i zwolnie posadke to muszą trochę jeszcze poczekać

Albowiem nie sprzedaje espero, nie kupuje w wakacje nowego samochodu ani nawet w tym roku

Moj ojciec zamiast kredytu na samochod zaoferowal mi ze w styczniu lutym 2004 odda mi swój samochod: czyli Sportowa Vectre 2,5 V6 tunignowana fabrycznie do 194 KM i pelnym ospojlerowaniem Zendera

Hehehe wole zaczekac na ten wozek niz wydawac pieniadze na Astre 1,6 Sport

Pozdrawiam

Ps. A tak po za tym nawet jak bym nie maial espero to i tak nie wiem czy bylaby osoba zeby mnie zastapic w mojej reobocie stad tez nie pozbedziecie sie mnie szybko a po za tym to ja was lubie chopaki i nawet jak nie bede mial esperaka, tzn ja nie bede jezdil esperakiem to bede wam zycie zatruwal swoja soba

i to mnie cieszy

Mnie również

Sorrki Lasombra z całym szacunkiem do Ciebie, ale stawiam duuuużą flachę że jak usiądziesz wygodnie w swoim pięknym, prawie nowym autku i naciśniesz na ten pedał (bez skojarzeń proszę) po prawej to szybko zapomnisz o "starym poczciwym ESPERACZKU

ps. mam nadzieję że sie mylę ale trochę czarnowidztwa nie zaszkodzi, to nieraz mobilizuje

GG