Brak tolerancji dla wszechobecnego chamstwa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie jeszcze jeden taki post jak tego pol inteligenta o tym ze BMW to rposty tuning itp itd to wlaczam opcje na forum "Tylko dla zarejestrowanych".

Nie ma sensu wpuszczac na foum ludzi nieodpowiedzialnych... a tylko zarejestrwanych ktorzy maja wystarczajaco duzo odwagi zeby podpisac sie pod swoimi wypowiedziami.

i tyle, wiecej nie komentuje bo na tego anonima to szkoda..

Dramar mial racje, tuning BMW jest wyjatkowo prosty -jak ktos czytal to wie o co chodzi- Dramar bravo

Pozdrawiam
Lasombra (imperator, cenzor i morderca niewinnych postów)

Lasombra rulezzzzzzzz...........

Szkoda że wykasowałeś tego posta bo byłem ciekaw dalszych wypowiedzi...
A swoją drogą ja bym włączył tą opcję że tylko zarejestrowani mogą tu pisać

Chamstwo WON z forum
Szkoda, że nie załapałem się na poczytanie tego wykasowanego wątku.

Lasombra! pewnie masz rację ale NIE WIEM czy naprawdę!!...bo i skąd?? Jak WIELU innych forumowiczów nie mam pojęcia o czym piszesz?????????????????Zaraz się okaże,że nikt nie ma pojęcia bo skasowałeś wątek, który tylko Ty przeczytałeś!....Oczywiście nie mam do Ciebie najmnjeszych pretesyj...nie sugeruj się czasem tonem wypowiedzi ...czasem jesteś po prostu zbyt szybki...., a chętnie też byśmy popluli gościa, który coś tam badziewiatego napisał Pozdrowionka!

Ja tak jak Łukasz byłem ciekawy jak dalej potoczy się ta dyskusja ,ale z drugiej strony to szkoda nerwów na takich ćwierć inteligentów.

A ja się nie załapałem...

Zachciało mi się sztuk oglądać...

Przykro mi panowie ze skasowalem ten watek ale na prawde nie ma co juz sie tym przejmowac... opcje forum "tylko dla zarejestrowanych" wlacze we wtorek o polnocy czyli 24.00

zasadniczo to niwdze przeciwskazan zeby ograniczyc dostep..bo ja np loguje sie automatycznie wiec w ogole tego nie zauwaze..ale pytanie tylko czy to zmniejszy ilosc dowcipow? zeby nie bylo tak ze nie dosc ze ktos glupiego posta napisal to jeszcze ma glupi nick hehe..ale lasombra czyn jak uwazasz ja nic do tego nie mam

hehehehe w razie czego mozna maksymalnie zmniejszyc dostepnosc tylko dla klubowiczow i nkt spoza klubu nie bedzie mogl napisac nic na forum

W tym układzie to z pewnością nie pierwszy i nie ostatni raz temat ten będzie poruszany.