MotoNews.pl

Przeglądy rejestracyjne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zna ktos moze stacje w krakowie gdzie bezbolesnie mozna zrobic przeglad rejestracyjny ?

Ja znam, zerkne na mape jaka to ulica.
Jest to kolo dobrego pasterza.
Wiesz jak moja lada wyglada, a przeglad przechodzi. Oczywiscie nie twierdze ze jest cos nie tak, ale przyczepic sie mozna.
Ulica to liryczna. Obok dobrego pasterza.

Mapa Krakowa

wiesz ja tez ostatnio robiłem przegląd w Krakowie w GOLEMO PEUGOT

Grota Roweckiego 6

Stacja Kontroli Pojazdów KR045/P

tel 252- 04 - 34

Jak wjechałem na mniejsze stacje to a to blacha do roboty a to przekładnia kierownicza do wymiany a to to a to tamto

a tam tez pogadali ale w miłej atmosferze Swiatła mi przestały działać z cylinderka sie lało (choć wymieniany ) a to linka za luźna ale w sumie to ... Potem hamulce nierówno brały na tyle ( wcale sie nie dziwie jak zalana okładziny były - wymylem rozp i jest ok )

Ale generalnie polecam Juz drugi raz tam byłem a pochodze z Radomia i nawet sie nie spytał czemu tu robie a nie u siebie

Acha KULTURKA I UPRZEJMOŚĆ TO PODSTAWA NA TEJ STACJI

JEST W PIĄTCE JAJLEPSZYCH W KRAKOWIE

acha i ładny wydruk na pamiątkę z badania dają

Wszystko wyszczególnione Tak by porównać za rok jak się zbadamy

Cytat:
2005-11-25 00:25:05, Michal_Krakow pisze:
acha i ładny wydruk na pamiątkę z badania dają Wszystko wyszczególnione Tak by porównać za rok jak się zbadamy

a zdecydowalem sie podjechac na stacje na wole duchacka co mam najblizej troche sie balem ze sie beda czepiac ale blach raczej nie ogladal , hamulce mam nowe a facet zreszta sie zachwycal lada ze to porzadne auta i ze jak cos jest nie tak to normalne bo to stare ale jare autko jest ... i przeglad przeszedl bez problemu a jakiegos goscia w fiacie brava to przetrzepal ze to dokumentow do gazu nie ma ze mu nie rowno hamuje ze cos tam nie ma jak lada