Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() maxymilan SYMPATYCZNY GOŚĆ kraków | 2005-11-17 13:21:11 zna ktos moze stacje w krakowie gdzie bezbolesnie mozna zrobic przeglad rejestracyjny ? |
![]() Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2005-11-17 15:05:22 Ja znam, zerkne na mape jaka to ulica.
Jest to kolo dobrego pasterza. Wiesz jak moja lada wyglada, a przeglad przechodzi. Oczywiscie nie twierdze ze jest cos nie tak, ale przyczepic sie mozna. Ulica to liryczna. Obok dobrego pasterza. Mapa Krakowa |
![]() Michal_Krakow SYMPATYCZNY GOŚĆ Lda 21072 Kraków | 2005-11-25 00:23:10 wiesz ja tez ostatnio robiłem przegląd w Krakowie w GOLEMO PEUGOT
Grota Roweckiego 6 Stacja Kontroli Pojazdów KR045/P tel 252- 04 - 34 Jak wjechałem na mniejsze stacje to a to blacha do roboty a to przekładnia kierownicza do wymiany a to to a to tamto a tam tez pogadali ale w miłej atmosferze Swiatła mi przestały działać z cylinderka sie lało (choć wymieniany ) a to linka za luźna ale w sumie to ... Potem hamulce nierówno brały na tyle ( wcale sie nie dziwie jak zalana okładziny były - wymylem rozp i jest ok ) Ale generalnie polecam Juz drugi raz tam byłem a pochodze z Radomia i nawet sie nie spytał czemu tu robie a nie u siebie Acha KULTURKA I UPRZEJMOŚĆ TO PODSTAWA NA TEJ STACJI JEST W PIĄTCE JAJLEPSZYCH W KRAKOWIE ![]() |
![]() Michal_Krakow SYMPATYCZNY GOŚĆ Lda 21072 Kraków | 2005-11-25 00:25:05 acha i ładny wydruk na pamiątkę z badania dają ![]() Wszystko wyszczególnione Tak by porównać za rok jak się zbadamy ![]() ![]() |