Zlot aut kanciastych !!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Mam pewien fajny pomysł (ciekawe czy też byście uważali ze jest to fajny).Jako że jestem sympatykiem aut ze starszych lat co byście powiedzieli na to by zorganizować wspólny zlocik aut z klasą i charakterem czyli na przykład zgadać sie z Cartoon Trabant, klubem Fiatów i Poldków czy Syren i Warszaw noi oczywiście LKP w roli głównej.Dobrym miejscem była by miejscowość Wiśniowa Góra pod Łodzią (Calibra Team tam organizowała) i było przede wszystkim dużo miejsca dobre ceny itp.Jako że jest to w Polsce centralnej jest sprawiedliwe dla ludzi z Krakowa czy Gdańska mniej wiecej ta sama odległość!!Oczywiście miejsce to nie musi być to podaje przykład gdzie są warunki!!Chodzi mi o pomysł by spotkać sie z fanami innych orginalnych a zarazem z charakterem maszyn.

Co wy na to???? Jestem bardzo ciekaw!!Oczywiście zdaje sobie sprawe ze organizacja takiego zlotu wymaga czasu i wiele wiele sił i poświęceń!!!!

[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2005-12-01 16:07:08 ]
[ powód edycji: korekta tytulu ]

a zloty aut komunistycznych to co?

Oczywiście własnie o to mi chodzi coś w podobie jak ten przyszły zlot 11 grudnia, jednakże uważam ze nie za dużo przybędzie tam ludu.

Myślałem o przyszłości porpostu tylko jest jeden minus mojego pomysłu który myśle ze pójdzie w zapomnienie.To to że Lkp planuje duży zlot za granicą latem i kazdy bedzie sie szykował na taka impreze i nie starczy czasu by zająć się czymś takim jak ja napisałem.

A skąd ty możesz wiedzieć ile będzie ludzi w Gdańsku na zlocie aut socjalistycznych? Właśnie szukałem zdjęć z zeszlych imprez żeby ci pokazać ile autek się nazbierało, ale niestety nie ma ich na naszej stronie klubowej.

Pozatym tego zlotu nie musisz organizować w przyszłym roku, a np. za dwa lata.

Oczywiście Leszku mogę sie mylić bo im wiecej aut tym fajniejsza atmosfera,zabawa i klimacik!!

Mam tylko nadzieje że uda mi się kiedyś z pewną pomocą zorganizować cosik takiego i że wy mnie w tym poprzecie.Mam poprostu taką wenę,chęci oraz pomysł na spędzenie czasu w towarzystwie osób dla których motoryzacja jest czymś w rodzaju choroby!!

Cytat:
2005-12-01 12:47:03, kolba20ZGIERZ pisze:
Oczywiście własnie o to mi chodzi coś w podobie jak ten przyszły zlot 11 grudnia, jednakże uważam ze nie za dużo przybędzie tam ludu.

Hehe - lubie takie pewniki

Cytat:
2005-12-01 13:37:48, Leszek_Gdynia pisze:
Właśnie szukałem zdjęć z zeszlych imprez żeby ci pokazać ile autek się nazbierało, ale niestety nie ma ich na naszej stronie klubowej

mała galeria jest u nas - ZAPRASZAM >>>

Kolba, akurat w 3mieście lud dopisuje
ale pomysł oczywiście godny naśladowania. możemy dogadać się z innymi klubami. jak dotychczas organizatorami najczęściej są trabanciarze. w tym roku niestety na zlot pod Górę Kalwarię dotarło raptem dwóch przedstawicieli ŁAdy... ale jeśli my to zrobimy jako klub, to może jeszcze paru klubowiczów ruszy dupska zza biurek.

jeśłi masz chęć zająć się taką imprezą, to czekamy na szczegóły.
gdzie, kiedy, za ile, jakie arunki, jakie atrakcje itd.