MotoNews.pl

Pomocy!!! Potrzebny pomysł na wieczór kawalerski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ale... bez panienek i alkoholu Gdzie i za ile można w wawce coś takiego zorganizować? Potrzebne wszelkie pomysły bo świadek już nie wie co robić. Miał pare pomysłów ale właśnie zostały zbanowane. Wogóle nietypowa to opcja bo wesele też będzie bezalkoholowe

Witam
Cytat:
2005-12-04 13:12:00, janisz pisze:
Ale... bez panienek i alkoholu

???????????????........
eeeee, to może nie ma sensu nic specjalnego wymyślac

Nie no coś trzeba. Narazie najlepszy nasz pomysł to iść na kręgle Co lepszego można w około 10osób...

heh szkoda, że bez panienek
10 osób, to tak jak drużyna hehe możecie zagrać mecza

A tak powaznie, to skoro bez alkoholu, to może pomyśl o jakichś innych uciechach, jak jakaś może sauna?:p będziecie wrzucać do wody przyszłego pana młodego Golf raczej odpada No ale jeszcze myślałem o może torze cartingowym? W sumie jak przedmóca - bez alkoholu i panienek, troche cienko cienko, zawsze możecie pójść do kina i obrzucać sie popcornem - widziałem taki wieczór kawalerski hehe

Mike zapomniałeś jeszcze napisać, że pozostało im kupić model albo puzzle i razem je składać.
A tak na poważnie to zawsze możecie pójść, gdzieś na dobrą kolacje pogadać itd.
P.S
Bez alkoholu da się bez tego drugiego……………………..

Marcinie, ale skoro kręgle wchodzą w grę, to co tu więcej pisać Zawsze pozostanie bungee

bungee dobre, ale to za maly hardcore....wyrzucic go ze spadochronem bez przygotowania i bedzie musial sie napic i bedzie normalne wesele

....pozna smak małżeństwa

kawalerski bez panienek i gorzaly? To moze zrobcie biegi przelajowe? Nie mam zupelnie koncepcji, co to moze byc - ale jedno jest pewne - jesli musi byc juz niesztampowo - to musi byc maxymalnie nietypowe i zakrecone.

wesele bez alkoholu? Uczyestniczylem raz w takim - i prawde mowiac na kilky stypach lepiej sie bawilem. POLACY nie potrafia rozluznic sie i bawic bez procentow. Tak, sa wyjatki - ale nie na tyle liczne, by wesele bez gorzaly sie udalo!
Wyobraz sobie zlot bez ogniska, kielbasek, ... i kreciolka.....

Ej ja sam nie wyobrażam sobie tego. Nie wiem jak to będzie... Wiem tylko że nie chce żeby to wyszło tak żeby jemu było przykro albo głupio.

Wynajmijcie knajpę i zróbcie prezentacje z przeszłości ofiary. fotki filmy wspomnienia itd możecie odnaleźć jakiś starych znajomych z zapomnianej przeszłości pana młodego. Potem to nie mam pomysłu może zabierzcie go do jubilera i niech sam zrobi obrączki – oczywista wcześniej się dogadać z kimś na taką opcje. Bez alkoholu i kobiet to wszystko jest takie jałowe...

Cytat:
Ale... bez panienek i alkoholu Gdzie i za ile można w wawce coś takiego zorganizować? Potrzebne wszelkie pomysły bo świadek już nie wie co robić. Miał pare pomysłów ale właśnie zostały zbanowane. Wogóle nietypowa to opcja bo wesele też będzie bezalkoholowe

życie schodzi na psy

Cytat:
2005-12-04 20:23:59, Wergilius pisze:
Wynajmijcie knajpę i zróbcie prezentacje z przeszłości ofiary. fotki filmy wspomnienia itd możecie odnaleźć jakiś starych znajomych z zapomnianej przeszłości pana młodego. Potem to nie mam pomysłu może zabierzcie go do jubilera i niech sam zrobi obrączki – oczywista wcześniej się dogadać z kimś na taką opcje. Bez alkoholu i kobiet to wszystko jest takie jałowe...

Taie rzeczy się robi już na samym weselu przykleja sie na ścianach zdjęcia z dzieciństwa itp itd

Skoro nie ma miejsca na panienki, to może przynajmniej weź kasety vel płyty cd/dvd z panienkami

Poza tym, chyba możecie pójść do jakiegoś klubu no nie? a to, że np byłyby tam "pokazy bielizny" to już inna sprawa

Cytat:
2005-12-04 13:12:00, janisz pisze:
Ale... bez panienek i alkoholu Wogóle nietypowa to opcja bo wesele też będzie bezalkoholowe

wesele też bez panienek?

Janisz, idźcie na ryby...

nie słuchaj goral on jakis dziwny jest tylko by pił i na panienki łaził....

Cytat:
2005-12-04 21:44:30, Góral pisze:
wesele też bez panienek? Janisz, idźcie na ryby...

W sumie coś tu trąci myszka - czemu bez babeczek

Na ryby? A może na pole golfowe pograć w golfa

No ale tak poważnie...to skoro to ma być lightowy wieczór, to idźcie sobie na kręgle, a np potem do domu na redsa (przecież to nie piwo) i filmy z babeczkami

be zalkoholu to lipa wcale bym nie szedł. Bal sztywniaków

Jasne zagrajcie w polo na małe brameczki albo zróbcie turniej w wilka i owce.To jest ostani wieczór w którym kolega moze popatrzec na Panie nawalic sie jakl szpak nawet jesli nie pije popróbowac wszystkiego czego nie zdazył do tej pory a najwazniejsze jest to ze przyszła zona nic munie moze zrobic w końcu nie sa jeszcze małzeństwem.Co do wesela bezalkoholowego jestem wstanie zrozumiec czasami trafiaja sie goscie którzy nie potrafia sie zachowac normalnie po wódzie i tylko dlatego nie stawia sie alkoholu na stół ale nie zdziwcie sie jak oni przyjda juz napróci w sztok

Cytat:
2005-12-04 22:32:07, sebolgdynia pisze:
be zalkoholu to lipa wcale bym nie szedł. Bal sztywniaków

Albo: bal organizowany przez parę która intelektem i dojżałością jest pare poziomów wyżej niż 95% naszego pijackiego społeczeństwa.

A czy reszta rodziny tez jest ponad 95% jesli tak to zrozumiem