Pomocy jestem zrozpaczony co z moja Omcia jest nie tak :(

« Poprzedni | Nastpny »
Witam jestem tutaj nowy wiec z gory przepraszam jesli bede sie powtarzal o watkach automatycznej skrzyni biegow.Moj problem polega oczywiscie na skrzyni chociaz sam juz niewiem.Kupilem miesiac temu auto oczywiscie mialem pecha skrzynia padla po niecalych 2 tygodniach,pojechalam do mechanika i to co przypuszczalem....zepsuta skrzynia Wymienilem ja na inna oczywiscie po remoncie i przejechalem 1000 km po czym lampka kontrolna zaswiecila sie sygnalizujac mi popsuta skrzynie,nie umialem dojechac do domu ale udalo sie sterowac biegami recznie 1, 2, 3 i jakos dotarlem.Zgasilem samochod odpalilem na nowo sygnal zgasl a auto zaczelo jechac normalnie przezucajac biegi tylko ze przy 1 biegu cos niestety jakby tarlo.Prosze o porade czy to znowu sygnal ze skrzynia jest popsuta czy moze to cos innego .....Co moze byc powodem tarcia przy 1 biegu,prosze o pomoc.

Myl e powiniene poszuka naprawd dobrych magikw od ASB eby ci j dobrze zdiagnozowali ,jak mamy ci pomc ,mamy zgadywa,napisae e jest po remoncie to masz przynajmniej jak rkojmi.Wal do tych co j robili niech poprawiaj jak sknocili.Przecie na tak robot musi by jaka gwarancja.

« Poprzedni | Nastpny »