| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
dcnt MEGA ŁADZIARZ Audi 80, Land Rover ... Pilzno | 2005-12-18 23:04:53 powinna isc minimum 150
prawdopodobnie musisz wyregulowac autko |
Adik20 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara/Opel Vec ... Pawłowice/ Rybnik | 2005-12-18 23:27:42 mi tez teraz w zimie pali 10 litrow na 100 , w lato 8,9 na 100, na gazie auto swoje musi spalic, co do predkosci , to ja na gazie w lato jechalem 162 km na godzine, na moich fotkach w opisie widac to, co do rozpedzania mam tak samo , 1,2,3 idzie ladnie a jak wrzuce czworke to jakos wolniej przyspiesza, na 3 trzeba ja strasznie przeciagac zeby na 4 szla wmiare dobrze, nie wiem czy to gaz tak robi czy co?? ps, a moze predkosc masz tak mala dlatego ze masz gaz przykrecony bardzo albo cos zle wyregulowane. |
Marchewagce SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara Gliwice | 2005-12-19 10:11:55 NIe jeździłem na gazie ale na beznzynie na 4 prawda za muli...jak ktos nizej napisal trzeba pociągnąc na 3 zeby jakos na 4 bylo
P.S Tez mam 18 lat i samaro to moje pierwsze auto a wiec powiązanie duchowe mamy |
Adik20 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara/Opel Vec ... Pawłowice/ Rybnik | 2005-12-19 11:33:38 widze ze nie wszyscy zaczynaja od maluchow, Lada to komfort ciut wyzej niz maluch, to sie chwali, ja tez jak mialem 18 lat to dostalem ladzianke, teraz mam 22 i autko dalej to samo ![]() |
adwokatdiabla SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada Waz 2107 Jedwabne | 2005-12-19 17:53:04
rzeczywiscie cos z tymi predkosciami nie tak u Ciebie.. musisz samochod troche odmulic, ja proponuje pociagnac na 1 biegu do 50 , na drugim ponad 80 , trzeci 130 i wtedy czwarty to nie bedzie mulic a z ta regulacja, mozesz miec tez zatkane filtry od gazu albo popekane membrany, nie masz problemu z odpalaniem? i wtedy to krecenie srubka od regulacji nic CI nie da.. jedz na przeglad do jakiejs firmy zajmujacej sie gazem.. |
szymo_n SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada Samara okolice Łodzi | 2005-12-19 22:41:50 Witam ja moją Samarke kupiłem też mając 18latek. w zasadzie to też mój pierwszy samochód. rok tylko jeżdziłem czym innym ale to był samochodzik taty, potem przyszła era Ladzi |
DJ_DAR3K Łada Samara Kraków | 2005-12-21 14:28:22 Witam,
tez sie dolacze do tematu i powiem ze tez mam 18 latek i samarke a dostalem od brata to juz pare lat temu no a prawo jazdy od wrzesnia wiec sobie nia smigam, fajnie sie tym jezdzi najwazniejsze ze to nie maluch miejsca tam jest oczywiscie car audio mam zrobione tak jak nalezy subik JBL + 5 glosniczkow
co do tych predkosci to cos cienko ja ciagniesz, ja jak jade i mnie ktos wqrzy na drodze/swiatlach to jedynka 45 dwojeczka juz 90 trojka (nie ma tego kogos ) 120 a w sumie lecialem nia 145 na 4 biegu bo niestety skrzynia 4 ale wiecej nie dalem rady bo nie mam tez gdzie mysle ze pojdzie jeszcze wiecej.. |