| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Elvoo SYMPATYCZNY GOŚĆ ŁADA NIVA Warszawa | 2005-12-20 15:55:50 Witam serdecznie wszystkich ŁadFanów.
Chciałbym Was zapytać, czy zna ktoś może DOBREGO i TANIEGO lakiernika, w okolicach Warszawy? Oraz ile mogłoby kosztować u proponowanego przez was speca pomalowanie całego autka (2107), przy założeniu: a) że dostarczę lakier b) że nie dostarczę lakieru Myślę, że uda mi się po znajomości załatwić lakier więc dlatego taka dziwna forma pytania. Z góry dziękuję i pozdrawiam. [ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2005-12-20 18:45:22 ] [ powód edycji: korekta tytulu ] |
pcmaniaki SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Stalowa wola | 2005-12-20 18:08:18 Siema. Ile za malowanie całej Ladzianki ? To zależy jak chcesz malowac ? Akryl , Metalic ? Pewnie to drugie niewchodzi w gre z pozatym jest drogie. Ja niedawno pytalem o malowanie swojej
Lady 2107 pytalem jaki koszt jest malowania punktowego i cała Lada. Akryl bo pewnie takim bedziesz malowal kosztuje na calosci Lady jakies 1500 zł bez lakieru bo kolesie sie zazwyczaj nie zgadzaja na twoj lakier. Jesli Cos nie wyjdzie niechca miec pozniej problemow. Uzywaja swoich lakierow sprawdzonych ( i pewnie drogich ale no coz ). Natomiast jesli chodzi o malowanie punktowe zalezy ile punktow ale jakies ok. od 8-10 punktow wyniesie cie 800 zł wiec najlepiej oplaca sie malowac cale Auto. To tyle co ci moge podpowiedziec o malowaniu Ladzianki. |