Głosniki wysokotonowe toyota corolla 2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam. Wie ktos moze gdzie moge kupic głośniki wysokotonwe do toyoty corolli 2005r w rozsdądnej cenie???. pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: _DUGI_ dnia 2005-12-22 20:27:44 ]

Poszukaj na Allegro. Powinno być tego od metra
A gdzie będziesz montować???

[ wiadomość edytowana przez: marcin032 dnia 2005-12-22 20:41:13 ]

chodzi mi o montaz w standardowym miejscu czyli słupkach bocznych. właśnie szukałem typowo oryginalnych z toyoty ale nigdzie nie umie zlanezc a zamienniki nie wiem jakie mogĄ BYC. POZDRAWIAM

jesli nie pilne to moze ja sprzedam swoje w lutym odkladam na system mocniejszy..
p.s. czemu glosnikow szukales w ASO ? jesli nie wybredny i spieszy ci sie to wez z mediamarkt cos klasy hertza...cos k300pln

Ja się zastanawiałem nad zamontowaniem wysokotonowców w miejscu osłony lusterek zew.

no ja właśnie chce je zamontowac w miejscu osłony lusterek bo tam sie je w standardzie montuje.
p.s. bardzo mi sie podoba pomysl ze sprzedażą, bo wlasnie na luty bym je potrzebował a tak bardzo mi sie nie śpieszy. to tylko kwestia ceny. pozdrawiam. CYA

Cytat:
2005-12-23 01:48:58, Yaryś pisze:
jesli nie wybredny i spieszy ci sie to wez z mediamarkt cos klasy hertza...cos k300pln

A jesli "wybredny" to co? JL Audio?

Pozdrawiam

Cytat:
2005-12-23 01:48:58, Yaryś pisze:
p.s. czemu glosnikow szukales w ASO ?

a czemu nie ?

ja mam właśnie z ASO, takie jak się oryginalnie montuje, dzięki czemu idealnie pasują w osłony lusterek

no i właśnie takich szukam

No to zamów w ASO i już, zresztą jak masz gwarancję jeszcze to i tak lepiej je założyć w ASO i wbić do ks gwarancyjnej, żeby w razie co nie okazało się, że ją straciłeś