[s] fiat 125p "82 z gazem oraz felgi motylki 13 -Łódź

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Po niemal roku wspolpracy z zalem jestem zmuszony sprzedac mojego fiacika z 82roku koloru pomaranczowego z instalacja gazowa. Autko ma sporo nowych czesci miedzy innymi caly uklad hamulcowy (bez pompy (chyba zbliza sie jej czas) i czesci przewodow , Nowy zbiornik paliwa, nowy wysprzeglik spzegla + przewody, przekladnia kierownicza., wszystkie sworznie , drazki z przodu, Posiada radio HIRO 100WATT HIGH POWER + 2 male glosniczki . Oponki : komplet (4 szt) ContiEcoContact EP 175/70R13
Autko ma ubezpieczenie do 10 lipca 2006 a przeglad do maja 2006.
Do zrobienia sa wycieki ze skrzyni biegow (uszczelniacze juz kupilem Ostatnio wariuje predkosciomierz - kupilem nowa linke moze uda mi sie to ja wymienie a jak nie to dorzucam do auta Do samochodu dodaje pare pierdol jakies klosze do lamp itp
Powod: Kupilem inne autko - mazde z 1992roku i niestety nie stac mnie na utrzymnanie obu aut (pomimo ze mazde kupilem w lipcu i wowczas myslaem ze dam rade ze sobie wyremontuje fiacika ale jednak to sie nie uda...
Jakies pytania?
cena: 550zl?
mail karolkus@go2.pl
Autko do dzisija w ciaglej eksploatacji. Do samochodu dorzucam 4 litry oleju mineralnego Castrol + filtr. Oraz kultowy bagaznik dachowy
tu jest zdjecie: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C760958
Felgi widoczne na tylniej osi nie wchodza w sklad zestawu - fiacik ma swoje oryginalne felgi.
Felgi 4 sztuki stan generalnie niezly ale trzeba by odmalowac lub chociaz doczyscic 5 felge dorzucam gratis ale ona nadaje sie chbya tylko na zapas. Na tych 4 jezdzilem moim fiacikiem bez detek a wiec felgi sa z zaworkami Cena: 100zl za wszystkie 5 jestem otwarty na propozycje
Pozdrowionka
Karol
Felgi juz nie aktualne
[ wiadomość edytowana przez: karol_k dnia 2006-01-02 23:51:26 ]

[ wiadomość edytowana przez: karol_k dnia 2006-01-02 23:54:32 ]

felgi zarezerwowane