| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JaRabbit TOYOTA DRIVER Toyota Corolla WF | 2006-01-04 07:36:45 Witam wszystkich.Jestem z klubu Espero i takowym samochodem jeżdżę. Ale...... Parę lat temu jeździłem samochodem Daihatsu Applause model 93,który był polem doświadczalnym do Toyoty (nota bene Toyota wykupiła Daihatsu).Ponieważ jakoś mi tęskno do japońskiej bezawaryności zamierzam wrócić do japończyka.Podoba mi się Corolla model 95-04.97 sedan.(Baaaaaaardzo podobny z wyglądu do Applause'a).Co możecie mi powiedzieć o tym modelu.
PZDR |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2006-01-04 07:52:41
...że to dobry samochód. Made in dżapan itd. Wszystko zależy od stanu tech. pojazdu, jeśli był dobrze exploatowany, to odwdzięczy Ci się bezawaryjnością. Przy zakupie warto sprawdzić......wszystko Dlaczego właśnie sedan??? Nie ładniej wygląda LB??? |
![]() JaRabbit TOYOTA DRIVER Toyota Corolla WF | 2006-01-04 08:34:58 Dlaczego sedan?Bardziej mi sie podoba niż LB.Nie znam dokładnych pojemności bagażników,ale wydaje mi się,że sedan ma bardziej regularne kształty bagażnika,co przy wożeniu głębokiego wózka ma duże znaczenie. Oprócz tego niepokoi mnie dostępność nietypowych części zamiennych. Jak w Applausie zmarł mechanizm wycieraczek facet z Japan Carsu wprost powiedział,że nie ma skąd ściągnąć mechanizmu,bo samochód był montowany właśnie w japan |
Golden_Flyer TOYOTA DRIVER BMW 116 Gdańsk | 2006-01-04 09:39:13 Wiadomo że pewnych nietypowych, mało popularnych części nie kupisz poza ASO. No ale na szczęście nie psują się one zbyt często. A poza tym w JC przecież też sprzedają części robione w Japonii |
![]() JaRabbit TOYOTA DRIVER Toyota Corolla WF | 2006-01-04 10:53:53 Cóż...to raczej nie było w zamierzchłych czasach tylko w...... 2003 .
Ale spox,potrzeba matką wynalazków-tulejki brązowe,tokarka i gra i buczy |