Piaskowanie...

« Poprzedni | Nastpny »
Szukam jakiegos zakladu zajmujacego sie piaskowaniem, potrzebuje wypiaskowac felgi - we Wrocku oczywiscie, jakby ktos cos wiedzial to bede wdzieczny

na rakowej kiedys piaskowali

A jest moze mozliwosc uzupelniania uszczerbkow?? Chodzi mi o pozostalosci po np kraweznikach

Ja tez chce zregenerowac moje brzydkie felgi ale tanim kosztem. Piaskowanie to chyba droga przyjemnosc?

jakie ptorej roku temu kolega piaskowa felgi do Poloneza za 20 z/szt

ale chyba nie chcecie piaskowac alu ?

Mnie bardziej interesuje wypelnienie wglebien i wiekszych uszczerbkow powstalych od naszych kraweznikow. Dzwonilem do takiej firmy M&M i odebrala kobieta po czym powiedziala ze narazie nie robia tego. Dopiero za miesiac. Jak sie zapytalem o cene to tez nie potrafila odpowiedziec.

Jechalem wczoraj Krakowska i tam jest firma latex. Oni regeneruja felgi tzn w miejsce dziury nadlewaja spaw. Cena za 1cm to 15zl + trzeba jeszcze szlifowac. Powiedzieli tez ze jesli sa nie duze rysy to wystarczy tylko zeszlifowac.

Cytat:
2006-01-18 17:48:56, rafffik pisze:
Jechalem wczoraj Krakowska i tam jest firma latex.

A nie orientujesz si jak ze stalowymi felgami sprawa wyglda? bo chciaem do rekina zrobi komplet na zim ale felgi nie s w odpowiednim stanie

A moe jeszcze gdzie piaskuj - wie kto moe - pisa

piaskowanie i szkiekowanie robi firma spoko na ulicy ziemniaczanej, brochw. jak alusy to tylko tam

« Poprzedni | Nastpny »