| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MarchewGSI Opel Astra GSI/BMW e ... Iława | 2006-01-12 19:15:13 Witam.
Od razu mowie ze nie znam sie zbytnio na VW. Wczesniej z ostanich aut mialem astre f gsi i teraz bmw E36 325i coupe (na sprzedaz ) ale planuje kupic TDI
Interesuje mnie tylko golf. Na co mam zwrocic uwage przy kupnie? Nie wiem jeszcze czy to bedzie "trojka" czy "czworka" ale wiem ze TDI. Jak maja komputer pokladowy to na co mam patrzec? Co sie psuje? itp. Prosze o rady. |
taz Moderator VwGroup Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | 2006-01-12 19:40:11
hmmm najlepiej zeby byly to pojazdy krajowe przyjzyj sie dobrze czy nigdzie nie ma szpachli kup tester lakierow i zobaczysz ile razy byl malowany jesli tylko raz i nie widac rdzy tzn ze dbali o niego |
taz Moderator VwGroup Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | 2006-01-13 15:40:02 ale chyba szpachlexem MarchewGSI nie chce jezdzic
|
MarchewGSI Opel Astra GSI/BMW e ... Iława | 2006-03-09 13:39:59
No wolalbym nie jezdzic ale z braku laku.... Wszystko idzie zrobic ale zalezy to od ceny. Rozne rzeczy slyszalem o silnikach diesla ale same dobre jak do tej pory. Ostatnio tez mysle o innych silnikach benzynowych... Pozdrrawiam. PS. Ma moze ktos jakies dane co oznaczaja poszczegolne cyfry w numerze nadwozia? Chcialbym od razu wiedziec z jakiego miesiaca jest auto itp. |