Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
taxi1313 Miłośnik FSO Fiaty, FSO i ZASTAVY Tczew | 2006-01-16 18:45:03 Hej!
Chodzi mi po głowie założenie stronki o magicznym samochodzie jakim jest POLONEZ 1,5X Coupe... Kieruję sie do was z prośbą o pomoc w stworzeniu witryny poświęconej. Chodzi o to, że są potrzebne wszelkie zdjęcia "Coupetki", jakieś opisy... Dosłownie wszystko, co macie ![]() Również chciałem poprosić Adamus-a i innych specjalistów w dziedzinie wiedzy na temat Coupe, o pomoc w stworzeniu opisu, danych technicznych itp. Ja niestety jestem tylko "początkującym" miłośnikem poldka ![]() Miałoby to mieć podobny wygląd i przeznaczenie, jak moja stronka o równie fajnym autku, czyli o Zastavie 1100p Co Wy na to? Nie myślcie, że to się skończy na gadaniu, bo słowa staram sie dotrzymać! P.s. Chciałem przy okazji sie dowiedzieć, czy nie ma nikt na zbyciu znaczka na atrapę do PN-a Coupe? Z góry dziękuję za pomoc. ![]() Pozdrawiam Piotrek |
![]() Chrostek Miłośnik FSO BMW e34 525i/ FSO Wa ... Łomża | 2006-01-16 19:32:39 www.polonez-coupe.szmyd.pl
myśle że coupe nie jest aż tak ogólnopublicznie dostępne, wiec na wszystkich stronach będzie to samo, te same foty... etc. |
-SerU- Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2006-01-16 20:49:54 |
![]() Dawids Miłośnik FSO Stalowa Wola | 2006-01-16 21:12:16 Jezeli chodzi o strony internetowe poswiecone Polonezowi Coupe jest ich bardzo wiele np.taka:
www.polonezcoupe.friko.pl Niestety jezeli chodzi o strone merytoryczna sa kiepskie. Jako ze tworze stronke o syrenkach laminat mam dla was pewna rade. Nie umieszczajcie zdjec tego samego modelu poldka coupe na kilku podstronach. Dla obserwatorow strony wazne jest m.in to ile takich aut przetrwalo do dzisiaj. Jezeli takiego podsumowania nie umiescicie, strona bedzie strasznie skomplikowana dla laikow, ktorzy o Polonezie Coupe nic nie wiedza a chca sie z witryny czegos wiecej dowiedziec. Strona Lajki jest tego najprostszym przykladem. |
![]() Mikry Miłośnik FSO 3xRWD, FWD, valve free Łódź | 2006-01-16 21:17:44
Teraz patrząc na niego widać przede wszystkim przepiękne felgi, później równie ładnego Poloneza a dopiero na końcu zwraca uwagę, że jest to Coupe. Na tych starych fotkach zaś od razu rzuca się w oczy, że coś z tym niby-zwykłym Polonezem jest coś nie tak, że jest jakiś inny. |
PAGAN Wwa | 2006-01-16 21:28:24 ja, patrzac na coupete lajki, najpierw mysle o jego lasce, pozniej humor mi pada, bo mysle o lajce, a pozniej jest mi jakos razniej patrzac na jego coupete nawet z pieknymi felgami, hehe! |
![]() Mikry Miłośnik FSO 3xRWD, FWD, valve free Łódź | 2006-01-17 01:10:52
![]() |
![]() cendra Miłośnik FSO Volvo, 125p, Syrena Ciechanów/W-wa | 2006-01-17 10:36:19 a mi tam sie podoba strasznie na tyhc welgach bo podkerślaja sportowy styl tego poldka, lepiej moze prezentowac sie tylko na jakis ATS czy innych felach z epoki ![]() ![]() ![]() |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2006-01-17 11:29:04 Może nie powinien mieć felg z aż tak nowoczesnym wzornictwem, ale skoro jest to coupe czyli auto o charakterze usportowionym "alusy" mieć powinien. ![]() ![]() |
taxi1313 Miłośnik FSO Fiaty, FSO i ZASTAVY Tczew | 2006-01-17 11:46:46 Czyli rozumiem, ze nikt mi nie pomoże??
No trudno. Chciałem poprostu stworzyć jeden wspólny serwis, ale jeżeli nie to trudno... A już miałem koncepcję na ten temat. Pozdrawiam |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2006-01-17 12:06:24 Nie no zdjęcia możem Ci przesłać ![]() |
GDA Miłośnik FSO 3city | 2006-01-17 12:10:52 A może by tak coś "skapło" również na naszą stronę klubową ![]() |
![]() OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | 2006-01-17 12:20:57 Moge Ci przesłać troche zdjęć. Zbierałem z netu wszystko co miało 3 drzwi i przypominało poloneza. ----------------- "Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz. To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat. Fiacior mój to jest to, kocham go..." |
![]() OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | 2006-01-17 12:21:31 Moge Ci przesłać troche zdjęć. Zbierałem z netu wszystko co miało 3 drzwi i przypominało poloneza. Jakieś 23 MB ----------------- "Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz. To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat. Fiacior mój to jest to, kocham go..." |
![]() hetman Miłośnik FSO Warszawa | 2006-01-17 12:48:13
Skad? Po prostu nie ma wielu zdjec Coupe. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() adamus Miłośnik FSO 1.3 - 2.0 Gdynia, Elbląg | 2006-01-17 12:52:37 Jezeli bedzie taka potrzeba chetnie zrobie korekte merytoryczna (wylapanie pomylek, bledow) o ile autor nowej stronki bedzie sobie zyczyl.
Pozdrawiam Adamus |
taxi1313 Miłośnik FSO Fiaty, FSO i ZASTAVY Tczew | 2006-01-17 13:04:39
Byłbym Tobie bardzo wdzięczny ![]() A co do strony, to jeżeli chodzi o współpracę, to bardzo chętnie. Nawet mówiąc szczerze bardzo na to liczyłem, bo sam bym sobie z tym nie poradził ![]() ![]() Ja jestem miłośnikiem Zastavy, DF-a no i COUPE-ty. Sam chcialbym mieć takiego poldka Coupe (Zapewnie nie tylko ja), ale wątpię, że trafię oryginalne Coupe, bo wiadomo, ze jest ich mało. Gdyby mi sie nie udało znaleść coupe, to kiedyś chciałbym stworzyć replikę na podstawie przejściówki... Ale to są dalekie plany. Mam zaledwie 15 lat i najpierw muszę jedną Zastave doprowadzić do stanu idealnego, a drugą zetkę musze pociąć, a to trochę potrfa. Jeszcze prawko... Zwracam się do wszystkich kolegów-posiadaczy i miłośników w.w. pojazdu, z prośbą o współpracę i pomoc w tworzeniu serwisu. Liczę na takie osoby jak: - Adamus, - Lajka, - Toma, - Prędki - Pudel. *jeżeli kogoś nie wymieniłem to sorry, ale jestem "nowy" w klubie ![]() To jak? Robimy coś? Ja mogę użyczyć swój serwer ![]() Pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: taxi1313 dnia 2006-01-17 13:16:08 ] [ wiadomość edytowana przez: taxi1313 dnia 2006-01-17 15:46:21 ] |