Niedoróbki ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam taką sprawę : w dziale "Gazz" Ptaszyna stworzył ciekawe kompendium wiedzy nt. instalowania gazu - niestety zapomniał zrobić zdjęcia które miał uzupełnić jak najszybciej; Podobnie w dziale "Porady" Łukasz Gajer obiecał napisać kilka słów nt. spalania po zainstalowaniu nowego termostatu - cisza (nie wspominając o nowych aspektach sprawy w zwiazku z tym co napisał w jednym z postów MaciekGT nt. przegrzewania silnika); Lasombra miał wrzucić do działu "Porady" To co napisał Jadźwin o zmianie koloru podświetlenia... W "zlotach" są nie działające linki, pod linkiem "I zlot ślaska" trzy zdjecia nie chciały mi się otworzyć... Wyszukiwarka w forum za cholerę nie chciała mi znaleźć postow nt. białych kierunków...
Wybaczcie że marudze ale nazbierało mi się. Sam mam pewne materiały które składam juz od roku i jakoś nie mogę się przybrać, więc rozumiem Was doskonale...Niemniej jednak wiecie, rozumiecie ?
Pozdrawiam !!

Ja bym to zdjecie z przyjemnoscia zrobil ale zawor mam juz tak gleboko przesuniety, ze go nie widac :/