http://www.fiatpickup.republika.pl/spis%20galerii.htm
z gory dzieki za rady
| « Poprzedni | Nastpny » |
vievior F&F Wolny Suchacz :) Opel Omega A Kombi Pia | Witam wszytskich http://www.fiatpickup.republika.pl/spis%20galerii.htm z gory dzieki za rady |
Remias Fiat 125, Ford F-150 Pozna | Kuuuurde ale klimat!! Super wz - zawsze chciaem mie pick-upa. Co do stanu - mj obecnie wyglda podobnie ycz jak najwicej pomylnoci i cierpiliwoci podczas remontu - no i oczywicie KASY |
Koniu F&F Sympatyk CRX Krakw | Witam, nowego na forum. Mam nadzieje ze zagoscisz u nas na duej Niedawno ogldaem twoj stron i twojego fiacika. Moim zdaniem nie powinienes go obwiesza zadnymi plastikami ani spojlerami. Jezeli juz cos robic to gleba, pikne fele a buda cakowicie seryjna z adnym lakierem - jedyne co to mozna sciagnac zderzaki. Taki naprawde bedzie wyglada imponujco Na twoim miejscu poszukabym przedniego chromowego grilla i wskich oldtimerowych kierunkw. powodzenia w pracach PS Silnik bedziesz rusza ?! |
vievior F&F Wolny Suchacz :) Opel Omega A Kombi Pia | W papierach ma rok 74 a buda jest od 84 Mam podobne wizje co ty Koniu |
Koniu F&F Sympatyk CRX Krakw | Klamki zostaw w spokoju Co do fel, to na twojej stronie bytaki czerwony fiat z takimi ala szprychowymi felgami Kiedy planujesz zakonczenie prac i na jaki kolor chcesz go malowa ? |
vievior F&F Wolny Suchacz :) Opel Omega A Kombi Pia | Zrobilem sobie przerwe z siedzieniem w garazu |
vievior F&F Wolny Suchacz :) Opel Omega A Kombi Pia | aha kolor chce czarny metalic |
Bratek Megan Cabrio Ostrow Wielkopolski | witam
pick-up to bardzo zatki widok dzis , juz niespotyka sie takich na ulicach a juz niemowie o czarnych ![]() |
SPEED Fiat 126p KIELCE | Co tu duo muwi jest poprostu zaaaaaajebisty |
Blady F&F Sympatyk FIAT | No wanie zrobiem sobie troche miejsca na placu , moe sobie Pic upa sprawie , byo by fajnie |
vievior F&F Wolny Suchacz :) Opel Omega A Kombi Pia | koniec roboty na dzisiaj bo az mnie leb boli od pyu szpachlowego |
vievior F&F Wolny Suchacz :) Opel Omega A Kombi Pia | sory za to wyzrej ale myszka mi sie zbkowala |
Koniu F&F Sympatyk CRX Krakw | to jest szpachla natryskowa ?
![]() |
Remias Fiat 125, Ford F-150 Pozna | Widz,e przd przygotowae pod prostoktne lampy.
Jakby potrzebowa- mam na zbyciu 2 lampy z ady 2105/07 - takie ze zintegrowanymi migaczami - siedziay w Poldku borewiczu. Cena b. niska |
vievior F&F Wolny Suchacz :) Opel Omega A Kombi Pia | to nie jest szpachla natryskowa. caly bok byl nierowny i trzeba bylo prawie na calej powierzchni nalozyc |
vievior F&F Wolny Suchacz :) Opel Omega A Kombi Pia | Do Schwepesa. nie bede malowal nie mam do tego talentu |
vievior F&F Wolny Suchacz :) Opel Omega A Kombi Pia | No i jestem z moim pickupem |
| « Poprzedni | Nastpny » | |