MotoNews.pl

Noktowizjer -tvn

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos oglądał noktowizjer dzisiaj w tvn? Było o wiadomej fabryce w Samarze.

Ja oglądałem. Co tydzień oglądam "Noktowizjera" obowiązkowo. No i wczoraj taka niespodzianka. Tylko tutaj road_runner chciałbym Cię poprawić jeżeli mogę: w "Noktowizjerze" była fabryka w Samarze, mało tego, była też główna fabryka koncernu "AvtoVAZ" - czyli w Togliatti. Widzę, że mało kto oglądał, więc powiem tylko, że było o wojnie gangów samochodowych, przekrętach (niestety) w fabryce łady, haraczach i innych takich. Szkoda, że swoim zasięgiem ruska mafia objeła także producenta łady, co, myślę, że będzie miało wpływ także na nas za jakiś czas - będziemy chcieli zmienić samochody, ja bym chciał kupić nową, współczesną ładę a trudno będzie wybrać taki model. Nie ma bowiem pieniędzy na uruchamianie prototypowych modeli, a moim zdaniem ruska mafia cały czas ma wpływ na ciężką sytuację finansową koncernu, bo wg mnie to cały czas kontroluję ona fabrykę.
Ps1. Aha i dowiedziałem się z "Noktowizjera", że nazwę Togliatti się wymawia "Taliatti", bo dotychczas myślałem, że wymawia się tak jak się piszę.
Ps2. W najbliższą niedzielę będzie druga część tego filmu o gangach samochodowych. Warto obejrzeć, bo ciekawe. Widziałem modele ład zjeżdżające z taśm produkcyjnych, ale tutaj akurat bardziej interesowała mnie sprawa kryminalna jak fotki modeli (sorki!). Ale wiadomo po co ogląda się "Noktowizjera".
Jak wspominałem "Kryminalną Rosję" oglądam od samego początku kiedy jest emitowana, czyli jakieś trzy lata. U mnie obowiązkowy program w każdą niedzielę.