| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2006-02-21 16:23:44 może, któryś z Krakusów Ci pomoże albo nawet kilku naraz
a co do policji ot bys chyba musiał mieć jakięs na papierze dowody czyli ustaleia z nim ale tak czy siak skończy sie na niskiej szkodliwości czynu i nic mu nie zrobią |
Tomi_Li (S) HF MEMBER Hyundai Sonata Y3 Szczecin | 2006-02-21 18:45:55 Jak rozumiem zamówiłeś przez Allegro? Jeżeli tak to napisz do nich o co chodzi. Kupujący jest ubezpieczony do 300 zł. Więc w Twoim wypadku powinieneś od nich odzyskać pieniądze. O ile pamiętam to warunkiem jest zgłoszenie sprawy na policję. |
pablo_g HF MEMBER Hyundai Lantra G-lin | 2006-02-21 23:44:26 Cześć.
Jeżeli to ktoś z Allegro to daj jakiekolwiek namiary na klienta, a ja potaram sie dołożyc mu trzy grosze od siebie... Tego typu zachowania nalezy tempic. Moze ktos z Krakowa faktycznie go odwiedzi ????
|
_Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2006-02-22 00:36:01 Witam.
Wyrażam chęć pomocy ... chyba uda nam sie dogadać na PRIV bo czasem gadamy Jak będą kłopoty ... to sie zrobi u gościa na podwórku zlot klubowy - to już bedzie argument na maxa zeby przyjechał Śląsk z Częstochową i Świętokrzyskie (jak na "kurczaczka" moglismy sie skrzyknąć to dla słusznej sprawy - Pony@Mustang - tymbardziej).
A na poważnie - czemuś wcześniej nie mówił na gg ?? Postaram się jutro (dziś w dzień) odezwać do Ciebie
Pozdrawiam i bądź dobrej mysli !! Misio |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2006-02-22 16:25:52 to jak już maszynę złożysz to możesz do Cz-wy na testy wpaść
|
kru_chy HF MEMBER HYUNDAI SCOUPE GT kielce | 2006-02-23 01:13:17 Dlatego wole dolozyc te kilka zl i otrzymac paczke za pobraniem A tak wogole o pomoc zawsze mozna prosic
POZDRAWIAM!!!!!!! |
MobiaS HF MEMBER Lancia Delta Nuova Otwock k.Warszawy | 2006-02-23 09:00:35 Paczka za pierwszym razem nie dotarła do mnie, sprawdzałem na mojej poczcie czy nie ma awizo. Z tego co sie dowiedziałem, jeżeli w ciągu 2 tygodni nikt po awizo sie nie zgłosi to wystawiają drugie. A co do tego czekania, odzywałem sie do sprzedającego cały czas, ale nie dopisywał/nie odbierał telefonów. Już miesiac temu prosiłem o potwierdzenie nadania paczki. No ale mniejsza z tym, paczka wreszcie doszła. To będzie dla mnie nauczka zeby paczkę zawsze za pobraniem brać. |