Pomocy !! Wiadomość dla klubowiczów jadących do Katowic ....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pomocy !! Wiadomość dla klubowiczów jadących do Katowic albo z Katowic

Szanowni przyjaciele klubowicze mam problem ,potrzebuje odebrać z Trzebini PrzesyŁkę 30 kg. Chodzi o Elektronikę

I tu zaczyna się problem nie usmiecha mi się dawać ją kurierem bo wszyscy wiemy jak oni się z towarem obchodzą.

ByŁbym wdzięczny gdyby można byŁo siŁą klubowiczów przerzućić ją do wawki.

Za pomoc z góry dziękuje.

Ps. przesyka może być do odbioru w Czeladzi.

Cytat:
2006-02-26 10:51:46, marcinekzoliborz pisze:
Pomocy !! Wiadomość dla klubowiczów jadących do Katowic albo z Katowic Szanowni przyjaciele klubowicze mam problem ,potrzebuje odebrać z Trzebini PrzesyŁkę 30 kg. Chodzi o Elektronikę I tu zaczyna się problem nie usmiecha mi się dawać ją kurierem bo wszyscy wiemy jak oni się z towarem obchodzą. ByŁbym wdzięczny gdyby można byŁo siŁą klubowiczów przerzućić ją do wawki. Za pomoc z góry dziękuje. Ps. przesyka może być do odbioru w Czeladzi.

niby ja sie obchodza z towarem? nie zartuj sobie ja zawsze wysylam elektronike kurierem (a sa to niekiedy bardzo drogie i delikatne uklady logiczne)..idziesz do DHLu i masz problem z glowy..przesylka z definicji jest ubezpieczona szczerze mowiac wieksza jest szansa na to ze ktos znajomy (odpukac) bedzie mial wypadek i to sie zniszczy niz ze ci firma kurierska uszkodzi..oczywiscie towar musi byc odpowiednio zapakowany